Računalništvo in internet

Chromecast audio napolni svet z glasbo

Marsikdo si ne zna predstavljati sveta brez glasbe, saj ga ta napolni s prijetnimi ritmi in melodijami, ki nas popolnoma sprostijo, ali pa poživijo. Glasbo poslušamo med delom, med učenjem, med vožnjo avtomobila, med športnimi aktivnostmi in na zabavah, žal pa je pogosto tako, da se moramo sprijazniti s slabšim zvokom, kot bi ga želeli.

Če imate tudi vi svojo zakladnico glasbe spravljeno na pametnem mobilnem telefonu oziroma v predvajalniku glasbe kot je iPod, potem vas bo gotovo razveselilo, da bi boste odslej lahko privoščili veliko boljši zvok. Ne, ni vam potrebno kupiti posebnega predvajalnika ali dragega bluetooth zvočnika, ki je primeren le za poslušanje takrat, kadar se družimo v manjši skupini. Enostavno si privoščite Chromecast audio in z zvokom boste lahko napolnili vsak prostor, ne glede na velikost.

Zakaj Chromecast audio?

Z majhno napravico, ki poskrbi za brezžično povezovanje vašega pametnega telefona ali predvajalnika glasbe z ozvočenjem se izplača odločiti zato, ker je v velikosti drobnega usb ključka in tako povsem mobilna, uporabljate pa jo lahko povsod. Vključite jo v radio ali v obstoječe ozvočenje, v svoj hišni kino, pa se bo glasba takoj predvajala iz vsakega razpoložljivega zvočnika.

Chromecast-audio

Nič več vam ne bo treba glasbe prenašati z ene naprave na drugo, temveč jo boste lahko imeli še naprej shranjeno na mobilnem telefonu ali prenosnem predvajalniku glasbe, slišna pa bo povsod, takoj, in tako glasno, kot si boste želeli. Res je, Chromecast audio lahko vzamete s seboj ne glede na to, kam se odpravljate, in imate tako svojo glasbo vedno pri sebi, vedno pripravljeno, da jo delite tudi z ušesi drugih.

Sodobna, priročna, preprosta in cenovno ugodna rešitev

Chromecast audio

S Chromecastom audio je glasba torej vedno pri roki in v sodobni obliki, zagotovo pa vas bo razveselilo tudi dejstvo, da postane predvajanje poceni. Chromecast audio je namreč poceni, o čemer se lahko prepričate pri slovenskem prodajalcu Anni – za razliko od bluetooth zvočnikov ne dosega cene sto, dvesto ali tristo evrov, torej si lahko napravico privošči tako rekoč vsakdo, ki obožuje glasbo in si želi, da bi ga ta v prihodnje resnično lahko spremljala prav povsod.