Otroci in igrače

Otroška kolesa Orbea

Serija „Grow“

Proizvajalec otroških koles Orbea je zopet presenetil s svojo drznostjo in inovativnostjo pri načrtovanju in izdelavni otroških koles. Govorimo namreč o otroških kolesih, ki skupaj z otrokom rastejo. Kolesa iz takih posebnih serij so namreč raztegljiva v treh smereh. V serijah tovrstnih otroških koles najdemo vse od koles za najmlajše kolesarje do pravih malih kolesarskih mojstrov, razdeljena pa so po starostnih kategorijah.otroška-kolesa

Posebna prednost koles je po trditvah proizvajalca ta, da lahko kolo iz specifične serije uporabljajo otroci v določeni starostni kategoriji. Tako lahko po specifikacijah otroško kolo Orbea iz serije „Grow 2“ vozijo npr. otroci od 5 let in pol pa vse do 9 let starosti. To je posebej dolgo obdobje, kar je dobrodošlo tudi za družinski proračun, v kolikor upoštevamo dejstvo, da otroci v tem obdobju najhitreje rastejo in seveda svoja kolesa tudi najhitreje prerastejo. Naj tu navedemo tudi podatek, da je serijo omenjenih koles „Grow“ za podjetje Orbea oblikoval priznani španski industrijski oblikovalec Alex Fernández Camps, zato so ta otrokom všečna, na drugi strani pa se ponašajo z izjemno konstrukcijsko trdnostjo in so varen izbor za vašega odraščajočega otroka.

Serija „MX“

Tudi kolesa MX po svojih lastnostih nikakor ne zaostajajo za serijo „Grow“. Vsaka komponenta priča o tem, da pri njihovem načrtovanju prav nič ni bilo prepuščeno naključju, ravno nasprotno, vse je bilo natančno premišljeno.

Tudi to kolo je po zunanjosti privlačno otroško kolo, ki je prilagojeno otrokom in njihovim sposobnostim. Kolesa iz serije MX so posebej zasnovana za kolesarjenje po hribovitih terenih in brezpotjih. Ker so izjemno lahka, jih otroci tudi veliko lažje obvladujejo na zahtevnejših terenih. Mirno lahko zatrdimo, da tudi otroška kolesa serije MX premikajo meje v industriji tovrstnih otroških koles.

Lastnosti otroških koles Orbea

Podjetje Orbea izdeluje za otroke privlačna barvna kolesa, ki so na voljo v izvedbah za deklice in dečke. Odlikuje jih vrhunski okvir, na katerega podjetje daje doživljenjsko garancijo. Tudi vsi ostali konstrukcijsko pomembni deli koles so izdelani po strogih specifikacijah. Kompaktna in natančna geometrija Orbea koles vašemu otroku zagotavlja stabilnost tudi na zahtevnem terenu. Vsa kolesa so opremljena z najboljšimi dodatki in kot taka pomenijo nov standard v industriji otroških koles.

Več podrobnosti o otroških kolesih Orbea lahko dobite v otroški trgovini chebeltza.