Avtomobilizem

Dodatna oprema za zaščito prtljažnika avta

Verjetno tudi vi v svojem jeklenem konjičku prevažate marsikaj. Zelo prikladno mesto za odlaganje najrazličnejših predmetov je seveda prtljažni prostor. Sčasoma se ta lahko precej uniči ali poškoduje, seveda če ne poskrbite za dodatno zaščito. Nekateri v ta del vozila tu in tam namestite kakšno staro rjuho ali večjo brisačo, da na preprost način zaščitite tla prtljažnika avta pred umazanijo.

Če v prtljažnem delu avta pogosto prevažate predmete, je dobro, da poskrbite za nekoliko bolj učinkovito zaščito. Na voljo je zaščita prtljažnika avtomobila Bootector.

Kaj omogoča prtljažna zaščita za avto Bootector?

Bootector je sinonim za popolno zaščito prtljažnega vozila za avto. Njegova ključna naloga je, da na odličen način ščiti talne obloge, bočne koloteke, prav tako hrbtišča zadnjih sedežev. Pred poškodbami pred vstopom in izstopom živali iz avta pa zadnji del odbijača dobro varuje še dodatni jeziček.

Zaščita prtljažnika Bootector je izdelana iz vodoodpornega plastificiranega tekstila, in sicer po natančnih meritvah prtljažnega prostora. Nudi popolno zaščito za vse bolj ekstremne uporabnike prtljažnega prostora, predvsem pa za obrtnike, športnike, vrtnarje in lastnike živali.

Največje prednosti Bootectorja

S pomočjo prtljažne zaščite Bootector poskrbite za popolno prileganje, za zaščito celotnega prtljažnika, za dodatno zaščito odbijača. Izdelek se lahko hitro in preprosto montira in je enostaven za čiščenje.

Bootector je izdelan iz 100 % po meri vašega vozila ter tako ponuja odlično prileganje celotnemu prtljažnemu prostoru. Zaščita prtljažnika torej ščiti celotni prtljažnik, vključno s stranicami in sedeži avta. Ustrezen je za vse, ki redno uporabljate prtljažnik, predvsem pa za obrtnike, športnike ter lastnike psov.

Dodatna zaščita odbijača vam zagotovi povsem varen vstop in izstop psa, prav tako natovarjanje, ne da bi pri tem na kakršen koli način poškodovali odbijač. Izdelek lahko namestite na hiter in enostaven način. Namestite ga s pomočjo posebnih samolepilnih ježkov, tako da lahko zaščita vedno ostane na svojem mestu.

Zaščita prtljažnika in odbijača vašega avtomobila

Ker je Bootector izdelan iz gladkega platnenega in vodoodpornega materiala, je za čiščenje sila preprost. Umazanija se ne nabira v strukturi materiala. Zaščito lahko očistite kar v samem vozilu ali pa jo enostavno snamete in bolj temeljito čiščenje poskrbite kar zunaj vozila.

Izdelek lahko naročite v specializirani spletni prodaji, kjer so na voljo še drugi cenovno dostopni odlični dodatki za vaš jekleni konjiček.