Dom in oprema

Akumulatorska kosilnica Greenworks 25302 ima široko rezalno glavo

Široka 50-centimetrska rezalna glava pri akumulatorski kosilnici Greenworks 40V Twin Force 25302 vam omogoča, da travnik pokosite bolj učinkovito, tako da zmanjšate število hodov, potrebnih za košnjo. V kosilnici je tudi ena ročica za nastavitev višine, ki nam pomaga pri izbiri 5 različnih višin rezanja, ki vašemu travniku zagotavljajo čist in enakomeren videz.

Dvojne baterije

Ena izmed najboljših značilnosti akumulatorske kosilnice Greenworks 40V Twin Force 25302 je, da je na voljo z dvemi 40V baterijami za polnjenje namesto z eno. Ko so napolnjene do konca, ti dve bateriji trajajo do 70 minut, ko se uporabljata v tandemu. Poleg tega ima akumulatorska kosilnica Greenworks 40V Twin Force 25302 funkcijo za samodejni preklop, ki omogoča delovanje motorja med preklopom iz prazne baterije na napolnjeno. Priložen polnilec lahko polni samo eno baterijo naenkrat, vendar zaradi dolgega časa delovanja brez težav kosite dvorišče do 2000 kvadratnih metrov.

Zmogljivost košnje 2-v-1

Greenworks 25302 50cm G-max 40V Twin Force akumulatorska kosilnica ponuja dve možnosti rezanja – mulčenje in zbiranje v vrečko. Ker ima ta najboljša električna kosilnica leta 2019 sistem dvojnih rezil, ne zagotavlja funkcije bočnega praznjenja. Obstaja samo en izhod, ki se nahaja na zadnji strani. Kosilnica ima tudi zbiralno vrečko in vtič za mulčenje.

Nastavitev višine

Na srečo ima kosilnica šest višinskih položajev, ki segajo od 3 do 8 centimetrov. Zato nastavitev višine ni problem pri tej najboljši brezžični električni kosilnici leta 2019. Enostavno začnite z najvišjo nastavitvijo in zmanjšajte na želeno višino pri vašem drugem hodu. Celoten mehanizem izbire višine je preprost, saj lahko enojni vzvod istočasno krmili vsa štiri kolesa.