Turizem in potovanja

Raznovrstna ponudba v toplicah

Če koga slišite reči, da gre za vikend v toplice, najprej pomislite na namakanje v toplem bazenu. A današnje toplice lahko predstavljajo veliko več kot pa zgolj nekaj bazenov in urejeno okolico. Na voljo so še druge številne storitve, med katerimi ima posebno mesto zagotovo tudi wellness.

Bazeni v toplicah so namenjeni vsem generacijam, tudi tistim najmlajšim, ki so se nedolgo nazaj šele naučili dobro plavati. Ena od možnosti v termah je celo ta, da vašega malčka naučijo plavati. Medtem ko se otrok uči prvin plavanja pod okriljem spretnih strokovnjakov, pa vi mirno lahko uživate na masaži ali v savni.

Kopanje, savna, sprehod in večerja

Toplice že zelo dolgo časa niso več samo prostor, kjer se nahajajo ljudje po okrevanju oziroma starejši ljudje, ki so se tja prišli zdravit. Gre za kompleks, v katerem lahko vidite staro in mlado. Prav vsak si lahko najde nekaj zase. Aktivnosti je toliko, da jih je težko vključiti v samo en dan, zato je v terme pametno oditi vsaj za nekaj dni.

Paketi v termah za stare in mlade
V terme hodijo vse generacije. Paketi v termah so namreč tako raznoliki, da v ponudbi lahko uživajo vsi. Po kopanju v bazenih, wellnesu, masaži in savni vaš čaka tudi izvrstno kosilo in večerja.

Veliko ljudi v toplice odhaja čez leto čez vikend. Sicer pa so terme dobrodošla izbira ne samo v zimskem času, ko se lahko grejemo v toplih bazenih, temveč tudi poleti, ko nas tam pričakajo lepo urejeni bazeni na prostem. Po kopanju lahko obiščemo wellness, si privoščimo kakšno masažo ali savno, odidemo na izvrstno kosilo ter večerjo. Za piko na i si lahko privoščimo še sprehod po bližnjem mestu.

Wellness v toplicah

Wellness razvajanje Thermana Laško

Če so se ljudje nekdaj v toplicah predvsem veselili namakanja v toplih bazenih, se dandanes lahko vključujejo v različne storitve, s pomočjo katerih se lahko tudi kaj novega naučijo.