Lasni podaljški se morajo lepo ujemati z odtenkom oziroma barvo vaših las
Moda, kozmetika, darila

Lasni podaljški dobrodošli na vsakem dogodku

Če ste v kratkem povabljeni na kakšen prav poseben gala dogodek, je čas za temeljit razmislek o vaši opravi. Takšnega povabila ne prejmete vsak dan, zato je še toliko pomembneje, da se uredite na prav poseben način. Dobro poskrbite za svojo obleko, obutev, različne modne dodatke in ne nazadnje tudi za make up in frizuro. Če imate že vse omenjeno pri roki, s frizuro pa nikakor še niste zadovoljni, si lahko celo omislite lasuljo ali kaj podobnega. Dobrodošla izbira so tudi lasni podaljški. Na trgu so vam na voljo takšni, ki jih zlahka lahko sami namestite na primerna mesta v

Read more
Moda, kozmetika, darila

Ohranimo temperaturo telesa s primernimi oblačili

Ko izbiramo topla oblačila, velikokrat spregledamo pomembnost ohranjanja temperature jedra telesa. To je glavna temperatura telesa, ki določa prekrvavitev rok, nog in glave. Ko se znajdemo v bolj mrzlem okolju, nam lahko temperatura jedra hitro začne padati. Če pade preveč, pa se težko ogrejemo in nas dolgo časa zebe. Za dobro počutje v mrzlih in toplih mesecih so brezrokavniki idealni. Omogočajo nam, da se pripravimo na vsako okolje z nošenjem oblačil v slojih. Tako lahko odstranimo jakno, pulover ipd.,  če nam je prevroče, ali pa dodamo dodatne sloje, če nam je premrzlo.

Read more
Moda, kozmetika, darila

Vsako podjetje sloni na dobrih odnosih

V podjetniškem svetu dobri odnosi pomenijo vse. Zagotovijo nam dolgoročno sodelovanje s strankami in poslovnimi partnerji. To je tudi razlog, da so poslovna darila način za izkazovanje hvaležnosti ljudem s katerimi sodelujemo. Z njimi lahko tudi pokažemo moč zaupanja v naše zaposlene ali vodstvo v podjetju. V vsakem primeru nosijo darila simbolični pomen ljubezni, zaupanja ter želje po nadaljnjem sodelovanju. Tako lahko že majhna dajatev utrdi odnose in zagotovi bodoče sodelovanje med ključnimi partnerji v poslu.

Read more
Moda, kozmetika, darila

Najbolj popularno oblačilo na svetu

Skoraj nobeno oblačilo ne uživa take slave, kot jih moške majice. Nosijo jih ljudje po vsem svetu, različnih kultur ter starosti. Sprva so bile majice mišljene, kot dodatna izolacija za jakne, puloverje ter delavsko obleko. Dandanes pa jih lahko nosimo tudi kot samostojno oblačilo. Vse se je začelo v 19. stoletju, ko so delavci skrajšali svoje kombinezone v poletnih mesecih. Tako so nastale prve majice za moške. To pa je spodbudilo masovno proizvodnjo, ki deluje nemoteno še danes.

Read more
Moda, kozmetika, darila

Kakšne čevlje boste nosile to pomlad?

Espadrile so zagotovo najboljši čevlji za pomlad, pa tudi za poletje. So lahka in udobna obutev, ki se jo lahko nosi praktično za vse priložnosti, poleg tega pa so že nekaj sezon tudi pravi modni hit. Pred nekaj leti so doživele povratek na modno sceno, dandanes pa vedno bolj uspešno nadomeščajo priljubljene balerinke, ki so sicer odlična obutev, a jih espadrile prekašajo z udobnostjo. Oblikovalci kar tekmujejo, kateri bo izdelal bolj zanimiv model, zato je izbira vsekakor pestra. Če iščete idealno pomladno obutev, izberite espadrile po svojem okusu.

Read more
Moda, kozmetika, darila

Krema proti gubicam – izbirajte med priznanimi proizvajalci

Skrb za vašo kožo je verjetno velika, toda še vseeno se vam zdi, da je vaša koža videti postarana, sploh pa, ker se na njej nahaja veliko gubic pa tudi starostnih peg. Kaj storiti, da se bo stanje hitro izboljšalo? V prvi vrsti boste seveda morali paziti tudi na to, da ste primerno zaščiteni pred nevarnimi sončnimi žarki, pomembno pa je tudi to, da ste pri negi kože nežni. Ne nazadnje pa je izjemno pomembna, da uporabljate kreme in druga sredstva, ki so bila narejena pod okriljem priznanih proizvajalcev. 

Read more
Moda, kozmetika, darila

Tonik za obraz – odličen pripomoček za nego videza

Tonik za obraz se uporablja za čiščenje kože, in sicer na zadnji stopni po pranju obraza. Z njim na izjemno učinkovit način očistite zamašene pore ter tudi odstranite mrtve celice. Na takšen način poskrbite za globinsko čiščenje obraza.  Obenem si lahko z dobro izbranim tonikom izboljšate svojo barvo kože na obrazu. Vaš obraz bo tako videti veliko bolj svež in tudi bolj zdrav. Ker je na trgu v povezavi s tem kar nekaj izdelkov, včasih ne veste, po katerem toniku bi posegli. Na voljo vam je, na primer, tonik za obraz, ki lajša razdraženo kožo ali pa tonik, ki pomirja

Read more
Blagovna znamka NYX professional Makeup
Moda, kozmetika, darila

NYX professional za najzahtevnejše uporabnice ličenja

Ko se odločate za nakup izdelkov za ličenje, ste najpogosteje pozorni tudi na blagovno znamko oziroma proizvajalca. Od njega je namreč v veliki meri odvisna kakovost in učinkovitost kupljenega izdelka. Če veste, da bo izdelek res dober in bo zadostil vsem vašim pričakovanjem, ste zanj pripravljeni odšteti tudi nekaj več denarja.  Med bolj priznane blagovne znamke, ki ponujajo širok nabor ličil ter dodatkov za ličenje, sodi NYX professional Makeup. Nekateri blagovno znamko označujejo kot odsev v trendu ličenja, ponuja pa vam zelo širok nabor ličil, velik poudarek daje tudi uporabi najbolj kakovostnih kozmetičnih čopičev.

Read more
Kakovostni čopiči kozmetike Noelle Brush
Moda, kozmetika, darila

Kozmetika Noelle Brush ponuja čopiče za ličenje obraza

Če se radi ličite, potem zagotovo veste, da so čopiči osnovni pripomoček za nanašanje različnih vrst ličil. Od njihove kakovosti je odvisen pravilen nanos pudrov, rdečil za lica ali pa senčil za veke. Zahvaljujoč čopičem, ki jih ponuja kozmetika Noelle Brush, je ličenje postalo zelo enostavno in kakovostno. Čopiči blagovne znamke Noelle Brush so znani po tem, da nudijo boljši oprijem, ki omogoča lažje nanašanje ličil, njihova kakovost pa nikoli ni bila vprašljiva, zato jih uporabljajo tudi specialisti za lepotno nego obraza.

Read more