Otroci in igrače

Zaščitimo otroške glave

Otroci so po sami naravi živahni in razposajeni. Ob lepih dnevih jih pogosto peljemo ven na svež zrak, zato, da se malo znorijo in pokurijo odvečno energijo. Večinoma ni dovolj le sprehod, tek, skrivanje in žoganje. Otroci naravnost obožujejo kolesarjenje in rolanje. Za ti dve aktivnosti namreč potrebujejo že kar nekaj spretnosti in zato se počutijo odlično, ko osvojijo nove mejnike. Poleg tega jim kolo velikokrat predstavlja že določen občutek samostojnosti in odgovornosti, rolarji pa predvsem nove gibalne spretnosti.

Read more
otroške igrače
Otroci in igrače

Zabavne igrače za otroke vseh starosti

Večina ljudi uživa v igranju družabnih iger. S prvimi začnejo v družbi družine, kasneje pa se igrajo v družbi prijateljev in sovrstnikov. Otroške igre niso namenjene zgolj zabavi, temveč tudi učenju, razmišljanju, tekmovanju in duhovni rasti. Za vaše malčke tako izberite že ob zgodnji starosti predmete za socializacijo, učenje in zabavo.

Read more
Moda, kozmetika, darila Otroci in igrače

Komu kupiti takšno in komu drugačno darilo

Kar malce pretirano se že govori o darilih in njihovem pomenu v današnjih potrošniških skupnostih. Včasih že skoraj izgleda, da brez tega svet ne bo več tekel naprej. Vse bazira na tem, da se ves čas nekaj potrebuje, kupuje, najema, prenavlja, kuha in tako naprej. Šele ko se malce ustavimo, pa lahko vidimo, da v resnici ni tako hudo in da lahko brez težav preživimo dan tudi brez pretirano dragih daril. Gremo torej v trgovino po darilo za otroka, po darilo za moškega ali žensko, za prijatelja ali sorodnika? Ni pomembno, pomembno je prej kak namen imate in ali ste

Read more
Otroci in igrače

Velike proge za lesene vlakce

Velike proge vsebujejo ogromno sestavnih delov in so zanimive tudi za starejše otroke. Proge, ki jih tako sestavimo so pravi izziv in z zanimanjem lahko gledamo kako vlakec potuje po njih, to je posebno doživetje, ki se ga ne da opisati na kratko in z malo besedami. V tej situaciji je sleherni detajl pomemben. Ko gledamo progo, nas navdihuje s posebnimi občutki, ki so lastni le ljudem. Dobimo občutek neskončnosti in sreče, ko smo sestavili tako veliko progo lesenih vlakcev vse do zadnje tirnice in vse do zadnjega drevesca mimo katerega bo vlakec vozil.

Read more
Otroci in igrače

Družabne igre za poletne večere

Verjetno niste edini, ki se nebi nikoli odpravili na morje brez družabnih iger. Res je da bi v današnjih časih ljudje zelo težko živeli brez telefonov, tablic, računalnika, televizije in drugih elektronskih naprav, ampak večeri na morju in počitnicah pa so vseeno brez njih več kot odlični. Druženje z prijatelji in družino ob družabnih igrah in brez elektronskih naprav, lahko počitnice naredi fantastične in tudi komunikacija v družini in s prijatelji je lahko prijetnejša. Čeprav se svet in življenja spreminjajo, se družabne igre ne bodo nikoli spremenile, pozabile in verjetno jih ne bomo nikoli prenehali igrati. Druženje in igranje gre

Read more
Otroci in igrače

Risanka Nodi je aktualna dan za dnem

Kaj pa pri vas doma največkrat gledate na televiziji? Pri nas je gotovo največkrat na programu risanka Nodi, saj naša štiriletnica ne želi gledati ničesar drugega. Seveda sem ji poskusila predstaviti tudi druge nežne otroške risanke, na primer Fifi in cvetličniki ter Pujsa Pepa, a mi nikakor ne uspe. Tako vsak dan, vedno znova, gledamo fantiča z modro kapico z zvončkom.

Read more
Otroci in igrače

Otroška kolesa Orbea

Serija „Grow“ Proizvajalec otroških koles Orbea je zopet presenetil s svojo drznostjo in inovativnostjo pri načrtovanju in izdelavni otroških koles. Govorimo namreč o otroških kolesih, ki skupaj z otrokom rastejo. Kolesa iz takih posebnih serij so namreč raztegljiva v treh smereh. V serijah tovrstnih otroških koles najdemo vse od koles za najmlajše kolesarje do pravih malih kolesarskih mojstrov, razdeljena pa so po starostnih kategorijah.

Read more
Otroci in igrače

Računalniške igrice v živo so zelo priljubljene

Vedno več mladine in tudi na splošno ljudje ljubijo računalniške igrice in so nekateri z njimi celo obsedeni. Danes lahko igrico naložite preko interneta ali pa to tudi kupite v vseh trgovinah, ki prodajajo elektroniko, računalnike in računalniške igrice. Pravzaprav danes lahko kupite kakršno igrico želite, od pustolovskih, strelskih, otroških, živalskih, vesoljskih in še nešteto drugih, praktično skoraj vse kar navdušuje ljubitelje video igric.

Read more