Avtomobilizem

Cerada proti toči za učinkovito zaščito zunanjosti avtomobila

Cerada proti toči spada pod zaščitno opremo za avtomobil, saj učinkovito ščiti zunanjost vozila pred poškodbami, ki jih lahko povzročijo ledene kepe toče. Prav tako pa avtomobilsko pokrivalo ščiti zunanjost vozila tudi v drugih vremenskih razmerah, kot je močan dež, močno sonce ter neurje z močnim vetrom. To lahko povzroči udrtine, praske, luknje v strehi in počena vetrobranska stekla. 

Zaščitna pokrivala predstavljajo dobro naložbo za avtomobil, saj so popravila udrtin, prask in lukenj izredno draga in zamudna. Cerada proti toči je zato iz stroškovnega vidika mnogo učinkovitejša izbira, kot če bi pustili avtomobil nezavarovan pred uničujočimi vremenskimi razmerami. Ta zaščitna oprema za avto prihrani na stroških, ki bi jih sicer porabili za popravila v mehanični delavnici.

Na kakšen način avto pokrivalo ščiti avtomobil? 

Posebnost zaščitne vreče za avtomobil je v tem, da je izdelana iz trpežnih materialov, kjer je zgornji del pokrivala obložen z debelo zaščitno peno, ki preprečuje, da bi se ledene kepe ali drugi predmeti dotaknili površine avtomobila.

Cerada proti toči spada pod zaščitno opremo za avtomobil
Cerada proti toči je zelo učinkovita

To pomeni, da cerada proti toči učinkovito ublaži udarce, ki bi brez te avto opreme povzročili poškodbe na vozilu. Debela pena je razporejena po celotnem avto pokrivalu, zato omogoča zaščito na vseh delih vozila. 

Pritrdilni sistem zaščitne avtomobilske vreče 

Avtomobilsko zaščitno pokrivalo ščiti tako zgornji kot bočni in stranski del vozila. Bočne oziroma spodnje stranske dele vozila pri vratih, na prtljažniku in sprednjemu delu je mogoče zaščititi tako, da uporabimo pritrjene napenjalne elastike, ki jih zataknemo na različne dele avtomobila.

Pokrivalo proti toči EVO 2019

Tako se tudi avto zaščitna vreča popolnoma prilega avtomobilu in pri tem ni ohlapna, zato da lahko nudi optimalno zaščito tudi v močnem vetru.  

Avto pregrinjala v različnih velikostih 

Zaščitna avtomobilska pokrivala je mogoče kupiti v različnih velikostih, zato da se lahko popolnoma prilegajo tako manjšim kot večjim osebnim avtomobilom. Dodatno prilagoditev pa lahko dosežemo z napenjalnimi elastikami s pritrdilnim sistemom. Kakovostne in trpežne cerade proti toči so na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini z avto opremo na naslovu www.withcar.it. Tu boste našli različne velikosti, in sicer velikost M, L, XL ter XXL. Na spletni strani si lahko v tabeli ogledate oziroma poiščete svoj model avtomobila (Opel, Peugeot, Fiat, …) in preverite, katero velikost avto pokrivala potrebujete.