Surova hrana za pse
Nasveti

Značilnosti BARF hrane za pse

Če ste lastnik oziroma skrbnik vsaj enega pasjega kosmatinca in nenehno sledite trendom na trgu, ki so tako in drugače povezani s pasjim prehranjevanjem, potem verjetno veste, kakšna je BARF hrana za pse. Na sploh v zadnjem času postaja vse bolj prepoznaven in priljubljen nov način prehranjevanja hišnih ljubljenčkov s surovo hrano. Ta namreč predstavlja prvinsko hranjenje živali s surovim mesom, organi, s kostmi. Surova hrana za pse je tudi BARF. Ko se boste dovolj temeljito seznanili z vsemi prednostmi surovega hranjenja, boste verjetno tudi vi želeli čim prej kupiti omenjeno pasjo hrano.

Read more
Nasveti

Nasveti za izbiranje poročnega fotografa

Ko razmišljata o povpraševanju za poročnim fotografom, je ključno, da pred tem naredita nekaj korakov. Preden se lotita pisanja povpraševanja, je smiselno pregledati galerije porok na spletnih straneh različnih poročnih fotografov. To vama omogoča, da dobita občutek za način, kako posamezen poročni fotograf zajema dogajanje na poročnem dnevu. Nekateri se odločajo za dokumentaren pristop, drugi so bolj vključeni v sam dogodek, medtem ko nekateri sledijo klasičnemu pristopu. Pomembno je, da najdeta fotografa, katerega stil vama najbolj ustreza.

Read more
Nasveti

Nepozabni trenutki poroke, ujeti v fotografijah

Glavni cilj poročnega fotografa je zajeti poroko na spontan, preprost in naraven način. Poročni fotografi lahko pokrijejo celoten dan poroke – od priprav, kot so frizura, ličenje in oblačenje, do cerkvene slovesnosti in večernega slavja. Poleg tega lahko ustvari poročne fotografije v barvi ali črno-beli tehniki ter ustvari portrete parov in družin. Fotograf lahko organizira tudi fotografiranje v studiu. Fotograf lahko obdela in oblikuje fotografije po željah stranke in ne glede na temo, ki jo par želi, lahko zajame vsak gibljiv in izjemen trenutek v slikah, ki bodo nepozabni spomini na poročni dan.

Read more
Delovni čevlji priznanih blagovnih znamk
Dom in oprema Nasveti

Gibljivi in udobni čevlji za delo

Ne glede na to, kakšno vrsto dela opravljate, imajo čevlji izjemno pomembno vlogo. Delovni čevlji vam morajo v vsakem primeru zagotoviti izjemno gibljivost pa tudi udobje. To pa še zdaleč nista edini lastnosti, ki jih mora obutev za delo pa tudi sicer imeti. Ena od ključnih lastnosti je zagotovo tudi varnost v vseh pogojih. Na trgu je na voljo delovna obutev, ki se je sposobna spopasti z največjimi obremenitvami pri delu, in to v najzahtevnejših delovnih pogojih. Takšni čevlji so opremljeni s posebnimi podplati, ki so odporni tudi na vročino, gorivo ter olje. Materiali, iz katerih so narejeni, pa najučinkoviteje

Read more