Tehnologija

Xerox – multinacionalna korporacija

Xerox je ameriška multinacionalna korporacija, ki je specializirana za proizvodnjo različnih sistemov in rešitev za upravljanje dokumentov, vključno s tiskalniki, kopirnimi stroji in skenerji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1906 in je od takrat zraslo v enega vodilnih svetovnih ponudnikov tehnologije za upravljanje dokumentov. Xerox je znan po svoji inovativnosti in je odgovoren za številne pomembne razvojne dosežke na področju tiskarske in slikovne tehnologije.

toner za printer odlične kakovosti
Xerox je znan po visoki kakovosti svojih izdelkov, zato je tudi toner za printer odlične kakovosti. Da bi zagotovili najboljše delovanje vašega tiskalnika Xerox, je vedno priporočljiva uporaba originalnega tonerja Xerox

Nekateri najbolj opazni izdelki podjetja vključujejo Xerox Alto, enega prvih osebnih računalnikov z grafičnim uporabniškim vmesnikom in Xerox 914, prvi kopirni stroj za navaden papir. Danes je Xerox še vedno vodilni v industriji upravljanja dokumentov, saj strankam po vsem svetu ponuja široko paleto izdelkov in rešitev.

Xerox – globalno podjetje, ki deluje v 160 državah

Xerox je globalno podjetje, ki deluje v več kot 160 državah po vsem svetu. Poleg svoje osnovne dejavnosti upravljanja dokumentov Xerox ponuja tudi vrsto drugih izdelkov in storitev, vključno s storitvami upravljanega tiskanja, svetovanjem in zunanjim izvajanjem poslovnih procesov ter financiranjem tehnologije. Izdelke in storitve podjetja uporabljajo podjetja vseh velikosti, od malih in srednje velikih podjetij do velikih multinacionalnih korporacij.

Tiskalniki Xerox: Predstavljamo Xerox® Versant® 3100 Press

Xerox je vodilni proizvajalec tiskalnikov, ki ponuja vrsto izdelkov za osebno in poslovno uporabo. Tiskalniki podjetja so znani po visoki kakovosti, zanesljivosti in naprednih funkcijah ter jih uporabljajo posamezniki in organizacije po vsem svetu. Nekateri Xeroxovi najbolj priljubljeni modeli tiskalnikov vključujejo Xerox Phaser, linijo hitrih barvnih tiskalnikov, ki so idealni za pisarniško uporabo ter Xerox VersaLink, serijo vsestranskih in za uporabo enostavnih tiskalnikov, ki lahko obdelujejo široko paleto potrebe po tiskanju.