Moda, kozmetika, darila

Unikatno darilo za fanta

Vsa dekleta, ki vsako leto za rojstni dan svojega fanta, težko najdete ustrezno darilo, vabimo, da najdejo primerno prodajalno, kjer bodo lahko izbirala med vnaprej pripravljenimi darilnimi seti za moške. A tudi vnaprej pripravljena praktična in lepa darila pogosto ne zadovoljijo okusa žensk, saj želijo svojemu partnerju ali pa prijatelju podariti nekaj povsem unikatnega.

Unikatno darilo za fanta seveda lahko dekle izdela kar samo. Za takšno dejanje pa je seveda potrebno imeti kar nekaj domišljije, časa in ne nazadnje nekaj primernega materiala. Če je punca iznajdljiva, bo za svojega dragega darilo po meri kar naročila. Na spletu obstajajo celo takšni ponudniki, ki omogočajo, da si lahko dekleta za svoje fante pripravijo darila po posebnih korakih. Takšna darila so seveda nekaj posebnega – unikatna oziroma personalizirana.

Unikatni darilni seti za fante

Darilni seti so dandanes na voljo že skorajda v vsaki prodajalni. Še zlasti v večjem številu se pričnejo ponujati v decembrskem času, ko nas obdarujejo kar trije sveti možje. A takšna darila v resnici niso nič kaj posebnega oziroma unikatnega, čeprav so izjemno uporabna.

Unikatno fantovsko darilo v obliki darilnih setov
Unikatno fantovsko darilo lahko najdete v obliki darilnih setov, ki so vam na voljo v specializiranih trgovinah, kjer lahko darilo tudi personalizirate.

Po drugi strani pa obstajajo specializirane prodajalne, kjer lahko najdete vnaprej pripravljena unikatna darila. Takšna, ki jih ne najdete nikjer drugje in so zato res nekaj edinstvenega. Za piko na i tem darilom lahko še sami kaj pridenete, a ne prav veliko, saj so že sama po sebi dovolj bogata.

Izvrstno presenečenje za fanta, ki rad zahaja v gore

Če morate za rojstni dan presenetiti nekoga, ki rad zahaja v hribe, mu lahko kupite izdelek, ki ga bo koristno uporabljal na poti. To je lahko prisrčnica.

Prisrčnica je manjša ploščata steklenička. Velika je ravno prav, da gre lahko v prsni žep. Namenjena pa je manjšim količinam osvežilne pijače. V njej se lahko torej hranijo zdravilni napitki, na primer čaj, ki ne zmrzne. Po 10. uri dopoldne pa obdarjenec vanjo lahko nalije tudi kaj bolj konkretnega.

Za fanta, ki rad hodi v gore je unikatno fantovsko darilo lahko posebej zanj izbrana prisrčnica.

Personalizirana skodelica s pomenljivo zabavno vsebino

  • Unikatno fantovsko darilo je ne nazadnje lahko tudi skodelica v najrazličnejših velikostih.
  • Če slavljenec raje pije navadni espresso kot velike količine čaja, mu v darilno vrečko shranite manjšo personalizirano skodelico, na katero zapišite misel, ki je povezana z njim.
  • Če pa fant raje uživa v večjih količinah določenega napitka, so na voljo skodelice velikanke.

Če je vaš fant ekstremen uporabnik prtljažnega prostora, predvsem mislimo na obrtnike, športnike, vrtnarje in lastnike živali, bi praktično in unikatno darilo lahko bila tudi dodatna oprema za zaščito prtljažnika avta.