Otroci in igrače

Early rider poganjalci – ker za otroka želimo le najboljše

Ljudje smo mobilna bitja, zato se vsak otrok že od rojstva vse bolj premika in odkriva motorične sposobnosti. Včasih na teko zelo hiter način, da jih odrasli komajda dohitevamo. Vsak otrok je radoveden in odkriva svet, pri tem pa želi biti čim bolj podoben odraslim. Kolo je idealen pripomoček za odkrivanje sveta in aktivno življenje, vendar pa mali otrok ni sposoben imeti ravnotežje za vožnjo. Zaradi tega so tukaj na voljo poganjalci.

Premikanje, lovljenje ravnotežja in neizmerna zabava bo veliko bolj varna na poganjalčku. Kar pa je še najboljše, otroci so nad poganjalci enostavno navdušeni.

Zakaj izbrati Early rider poganjalce?

Vedno želimo najboljše za otroke in blagovna znamka poganjalcev Early rider je vložila veliko znanja v razvoj odličnih, zanimivih in inovativnih poganjalce. Ne glede na to, ali je otrok začetnik ali pa se s poganjalcem podi po betonskih površinah, Early rider poskrbi za prav vse.

Klasične oblike poganjalcev so v osnovi namenjene učenju vožnje s kolesom, medtem, ko Early rider nudi poleg klasike tudi inovativne poganjalce Splerovelo za začetnike. Gre za povsem prilagodljiv poganjalec, ki je prilagojen vsem otrokom, ki prvič sedijo na njem. Skozi uporabo se bo spoznal z igro gibanja in počasi pričel razvijati motorične sposobnosti. Seveda mu bo vsak izziv lažji, zato bo sčasoma lahko prešel na klasične poganjalce. Ti so narejeni tako, da mora otrok loviti ravnotežje. Vseeno pa bo pri tem maksimalno užival v vožnjo.

Early rider poganjalci poskrbijo za zabavo

Ne glede na to, kje ste in kaj počnete, Early rider poganjalci bodo vedno znova navdušili vašega malčka. Posebnost vseh poganjalcev znamke Early rider je v prilagodljivosti. Imajo namreč dve možnosti nastavitve krmiljenja poganjalca, in sicer omejeno krmiljenje ter neomejeno krmiljenje. Nastavitve prilagajate glede na izkušenost vašega otroka s poganjalci. Pri vsem tem pa je pomembno, da lahko poganjalec raste skupaj z otrokom in se maksimalno prilagaja višini ter sposobnostmi. Z enim nakupom poganjalca boste tako razveselili vašega otroka za veliko let.

Early rider blagovna znamka poganjalcev je priznana tako v Sloveniji, kot tudi v svetu. Inovativni ter predvsem kvalitetni izdelki bodo vašega otroka navduševali veliko let in mu s tem nudili zabavno igri ter učinkovit razvoj motoričnih sposobnosti.