Računalništvo in internet

Katere storitve vsebuje računalniški servis?

Se vam je že kdaj zgodilo, da vam je računalnik zatajil ali se pokvaril ravno v trenutku, ko ste ga najbolj potrebovali? Ste takrat pomislili na strošek, ki vas čaka, da si kupite novega? Le zakaj bi kupili novi računalnik, če pa lahko starega preprosto popravite? Računalniški servis Ljubljana vam zagotavlja storitve, kjer bodo strokovnjaki natančno pregledali vaš računalnik, našli napake in jih skušali kar najbolj kvalitetno ter hitro odpraviti.

Računalniški servis Ljubljana izvaja številne računalniške storitve takrat, ko jih najbolj potrebujete. Katere storitve spadajo v računalniški servis?
– pohitritev delovanja
– nadgradnja računalnika
– vgradnja komponent
– vzpostavitev delovanja interneta
– zaščita pred vdori v računalnik
– vzpostavljanje brezžičnega omrežja
– odpravljanje virusov
reševanje podatkov
– pomoč pri nastavitvi tiskalnikov, faksov,…
– popravilo monitorjev
– popravilo tiskalnikov
– dobava razne računalniške opreme
– pomoč pri računalniških blagajnah
– namestitev certifikatov
– namestitev raznih programov
– diagnosticiranje napak
– računalniško svetovanje
– priklop novega računalnika
– namestitev pisarniških paketov
– namestitev uporabnih aplikacij
– vzpostavitev elektronske pošte
– IP telefonija
– diagnostika in zaščita
– varnostna kopija podatkov

…in gotovo bi še lahko naštevali. Vse te naloge izvajajo izkušeni strokovnjaki, ki se zavedajo, da z natančnim delom in strokovnostjo lahko opravijo kvalitetno delo. Računalniški servis Ljubljana se odlikuje po odzvnosti, prilagodljivosti, prijaznosti, strokovni ekipi ter seveda kakovostni storitvi. Zadovoljne stranke so gotovo ključ do uspeha, kar se strokovnjaki na računalniškem servisu zavedajo.

Prava nočna mora lahko nastane takrat, ko nam računalnik zataji ravno v trenutku, ko ga najbolj potrebujemo. Računalniški servis Ljubljana vam s prijaznostjo in hitro izvedbo pripomore k delovanju vašega računalnika ter vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo.

Poznamo tudi računalniški servis na domu, kjer strokovnjaki obiščejo naslov, kjer se nahaja računalnik. Tako prihranijo čas in nepotrebno vožnjo na mesto servisa. Poleg vsega vam nudijo odpravo napake na mestu, kjer se nahaja računalnik. Gotovo je tako zadovoljstvo stranke maksimalno. Velikokrat posamezni računalniški servis nudi oddaljeno podporo, kar pomeni, da se s posebnim programom povežejo na vaš računalnik in vam odpravijo težavo. To je dandanes vse bolj pogost način odprave napake, ki prihrani na času ter seveda denarju. Računalniški servis Ljubljana bo s skupino strokovnjakov odpravil napake in ‘rešil’ vaš računalnik. Le zakaj bi kupovali novega, če lahko preprosto popravite starega? Bodite kar se da racionalni.