Moda, kozmetika, darila

Podaljševanje trepalnic v Mariboru

Ste tudi vi mnenja, da se najsodobnejši modni in lepotni trendi pri nas najdejo večinoma v Ljubljani? Motite se. Podaljševanje trepalnic vam je s kakovostnim sistemom na voljo tudi v Mariboru, torej ni nobenega razloga, da ne bi bili urejeni, tudi če ste doma na štajerskem koncu.

Podaljševanje trepalnic Maribor

podaljševanje trepalnic maribor

V Mariboru vam v kozmetičnem studiu Beaute pomagajo do čudovitih trepalnic, s katerimi se boste počutili kot prerojeni, vaš pogled pa bo zapeljiv in mističen. V salonu imajo s podaljševanjem veliko izkušenj, zato vam bodo pred samim nanosom umetnih trepalnic tudi zelo dobro svetovali, kakšne izbrati glede na dolžino in debelino.

Zakaj bi se odločili za podaljševanje trepalnic?

Če morate svoje trepalnice vedno namazati z maskaro, da so sploh opazne, po drugi strani pa pri tem niste videti najbolj spretni in so vaše trepalnice nazadnje videti pajkaste, so vam lahko podaljšane trepalnice prava rešitev. Ravno tako v primeru, če vam maskara ni najbolj pri srcu zato, ker jo je potrebno najprej nanašati,nato pa čistit – in se vam kljub temu dogaja, da imate zjutraj pod veko črne sledi.

podaljševanje trepalnic v mariboru

Podaljševanje trepalnic vam zagotavlja lepe, goste in dolge trepalnice, ne da bi morali uporabljati maskaro. Ker je ta za vaše naravne trepalnice tudi škodljiva in lahko ob prepogosti uporabi povzroči, da se vam te še dodatno zredčijo in stanjšajo, pa se lahko za podaljševanje odločite tudi takrat, ko se zaradi posledic uporabe ličil vaše naravne trepalnice stanjšajo.

Za koga pa podaljševanje ni primerno? Nemogoče ga je izvesti pri tistih, ki svojih trepalnic dejansko nimajo, saj to pomeni, da se trepalnic ne da nikamor namestiti.

S kakšnimi trepalnicami se izvede podaljšanje?

Glede na podaljševanje trepalnic Maribor prav nič ne zaostaja za svetovnimi trendi, zato lahko tudi v salonu Beaute izbirate trepalnice različnih ukrivljenosti, različnih dolžin ter različnih debelin – najdaljša dolžina je kar 17 mm, kar pomeni, da bodo vaše trepalnice dejansko videti kot pahljače. (Dejansko se izbere za namestitev različne dolžine, tako da so ob notranjosti očesa trepalnice krajše, nato pa se proti zunanjosti veke vse bolj daljšajo.)

Umetne trepalnice, s katerimi se naravne podaljša oziroma naredi bolj opazne, se nanašajo na naše naravne trepalnice posamično, torej ena po ena, kar pomeni, da je potrebno imeti pri podaljševanju nekaj potrpljenja, saj to ne gre na hitro. Trepalnice, s katerimi izvajamo podaljševanje, so tako tudi precej obstojne oziroma izpadejo šele takrat, ko izpade naša naravna trepalnica, kar pomeni, da je potrebno poskrbeti za osvežitev podaljškov približno na vsake štiri tedne.

Si želite lasulje iz pravih las? Potem si s klikom na povezavo preberite več informacij na to temo.