Dom in oprema

Robotska kosilnica za profesionalno upravljanje velikih zelenih površin

Profesionalna linija Husqvarninih robotskih kosilnic Ceora omogoča upravljanje velikih zelenih površin na dinamičen in učinkovit način. Husqvarna robotska kosilnica Ceora predstavlja prihodnost komercialne nege trate. Robotska kosilnica s svojo izjemno zmogljivostjo površine prinaša odlične novice za strokovnjake za zelene površine. S sistematičnim rezanjem in virtualnimi mejami omogoča vrhunske rezultate ter lažje upravljanje večjih površin trate kot kdaj koli prej. Poleg tega pa ta rešitev deluje tiho in brez emisij, kar prinaša vznemirljiv potencial za prihodnost.

Pametna tehnologija za popolno trato brez truda.

Kosilnica, ki pokriva večje površine trate kot kadar koli prej

Husqvarna robotska kosilnica pokriva večje površine trate kot kadarkoli prej. Pri Husqvarni so prepoznali potrebo po prilagodljivih rešitvah za strokovnjake za nego trate. Pri skrbi za večje površine so videli priložnost za razvoj nečesa novega. Želeli so ponuditi rešitev, ki bi lahko zajela veliko večje območje kot obstoječe ponudbe, a bi hkrati zagotavljala vrhunske rezultate rezanja, ki jih pričakujemo od Husqvarne robotskih kosilnic. Husqvarna robotska kosilnica omogoča obsežne aktivnosti, ki izpolnjujejo naraščajoče zahteve po času, kakovosti trate in trajnosti.

Husqvarna robotska kosilnica zagotavlja sistematično košnjo, kar pomeni, da je enako učinkovita ne glede na to, ali upravljate nogometna igrišča ali druge velike zelene površine. Lahko določite različna delovna območja in urnik s različnimi časi in višinami košnje, ki se gibljejo med 20 mm in 70 mm. Na primer, en delovni prostor lahko nastavite za jutranjo košnjo, drugi pa za popoldansko košnjo na drugačni višini. To zagotavlja redno in sistematično visoko natančno košnjo, kar prinaša popolne rezultate.

Natančna satelitska navigacija

Husqvarna robotska kosilnica omogoča prilagodljivo upravljanje con. Ta napredna rešitev za avtonomno košnjo temelji na Husqvarna EPOS tehnologiji. Natančna satelitska navigacija z uporabo virtualnih mej odpravlja potrebo po fizičnih žicah. Hitro določanje delovnih območij in območij zadrževanja omogoča optimalno uporabo trate, hkrati pa zagotavlja prezračevanje trate brez tveganja poškodb žic. Robotska kosilnica se premika med delovnimi območji po določenih poteh, medtem ko je možno ustvarjanje začasnih območij zadrževanja za še večjo prilagodljivost pri upravljanju trate.

Omogoča obsežno in natančno nego trate, ki je na dosegu roke. Uporaba mobilne tehnologije za spremljanje in upravljanje operacij je danes že rutina. Imate popoln nadzor neposredno s svojega pametnega telefona. Krmiljenje kosilnice, določanje območij košnje in spreminjanje urnika nege trate je hitro in preprosto.

Husqvarna robotska kosilnica se ponaša s tihim delovanjem in odsotnostjo emisij. Husqvarna si prizadeva ustvarjati odlične izkušnje, v katerih lahko vsi uživajo na večjih zelenih površinah brez hrupa strojev ali onesnaževanja. Je lahka in deluje na baterijski pogon, kar zmanjšuje ogljični odtis zaradi nizke porabe električne energije ter ne ustvarja emisij med uporabo.