Dom in oprema

Uporaba in prednosti stenskih nalepk piši briši

Piši briši nalepke za steno nam pomagajo pri učinkoviti organizaciji doma in hišnih opravil, pri organizaciji delovnih procesov in pri učenju otrok. Namestimo in nalepimo jih lahko kjerkoli in kadarkoli, ali je to doma v kuhinji, pisarni ali v šolski učilnici. Pri tem se lahko odločimo za takšne etikete, katere nudijo čisto suho brisanje. Te etikete so še posebej uporabne, kadar delamo nakupovalne sezname in kadar vsakodnevno spreminjamo spisek hišnih del ali opravkov za posamezne družinske člane.

Lahko pa izberemo tudi etikete za suho brisanje, v obliki vnaprej sestavljenega koledarja, kamor lahko zapisujemo različne aktivnosti, ki se bodo odvijale na določen datum na koledarju. Priročne zidne etikete za suho brisanje so uporabne za vse, kateri si želijo svoj čas bolje organizirati. Nanje lahko pišemo različne menije v restavraciji ali kavarni, z njihovo pomočjo organiziramo otroške aktivnosti ali pa nanje pišemo naš napredek in izgubo kilogramov pri telovadbi v fitnesu.

Zidne etikete za suho brisanje

Zidne etikete za suho brisanje so največkrat bele barve, vendar pri tem lahko izbiramo med različnimi barvami. Etikete za suho brisanje prihajajo v različnih velikostih, oblikah in motivih.  Barvne in oblikovne možnosti zidnih etiket nam ponujajo ustvarjanje na vinilnih koledarskih etiketah ali pa preprostih etiketah, katere s svojo obliko in motivi dopolnjujejo slog našega doma.

Zidne etikete za suho brisanje v otroških sobah

Nekateri motivi so pa še posebej primerni za namestitev v otroških sobah in igralnicah. Pri tem gre za motive risanih junakov, živali in narave. Piši briši nalepke za steno otrokom omogočajo, da nanje pišejo in rišejo po svoji izbiri, predvsem pa se v tem procesu tudi veliko naučijo. Takšne etikete uporabljajo tako v osnovnih šolah kot v srednjih šolah, saj predstavljajo odličen pripomoček za učenje in ponavljanje učne snovi.

Suhe etikete nudijo odličen način, da otroci z njihovo pomočjo sproščajo svojo ustvarjalnost. Prednost tega je tudi v tem, da otrokove risbe na etiketi lahko enostavno obrišemo s suhim papirjem in mu s tem omogočimo podlago za novo ustvarjanje.

Etikete za suho brisanje na zidovih pisarn

Zidne etikete za suho brisanje lahko uporabimo tudi v delovnem okolju in pisarni. V delovnem okolju pridejo še posebej v poštev zidne etikete v obliki koledarjev, katere lahko uporablja le ena oseba ali pa vsi zaposleni. Celo v bolnišnicah uporabljajo table za suho brisanje, pri čemer spremljajo stanje pacientov in dosegljivost zdravnikov. Zidne etikete tako predstavljajo odlično orodje za organizacijo delovnega časa in delovnih opravil.

Načini uporabe etiket za suho brisanje v pisarnah

Zidne etikete za suho brisanje lahko v pisarnah uporabimo v obliki velikega koledarja, katerega namestimo na ravno podlago na zidu. Površino etikete lahko izkoristimo za pisanje urnikov zaposlenih ali pa jo uporabimo kot nekakšno informacijsko postajo, preko katere so vsi zaposleni obveščeni o delovnih procesih, urah sestankov in ostalih navodilih. Zidne etikete za suho brisanje predstavljajo uporabno komunikacijsko sredstvo med zaposlenimi v podjetju.

Preberite si še naslednji članek: Dobrodošla pomoč v gospodinjstvu

Gospodinjska pomoč je še posebej dobrodošla za starejše ljudi, ki se težje gibljejo. Tudi njim se splača najeti vsaj tedensko pomoč.

Prednosti etiket za suho brisanje

Zidne etikete za suho brisanje lahko uporabljamo na različne načine in za različne namene, vendar imajo pri tem tudi druge prednosti, katere je vredno v nadaljevanju omeniti.

Motivacijske in sodobne etikete za organizacijske namene

Zidne etikete za suho brisanje skrbijo za organizacijo časa in opravil, vendar so pri tem del sodobnega in modernega sloga, saj nam več ni potrebno pisati na zastarele in estetsko neprivlačne table. Etikete s svojimi sporočili lahko uporabimo tudi kot motivacijsko orodje, saj nanje lahko pišemo spodbudne misli in citate, kateri nam bodo polepšali dan.

Enostavno lepljenje in odstranitev etiket iz zidov

Piši briši nalepke za steno lahko nalepimo oziroma namestimo na vsako gladko površino v našem domu ali pisarni. Lahko jih nalepimo tudi na vrata, omare, hladilnik, ogledala in okna. Etikete je enostavno nalepiti, pri čemer ne potrebujemo posebnega znanja in pripomočkov za delo. Zidne etikete za suho brisanje lahko tudi odlepimo in premaknemo na nov položaj, pri čemer ne bomo poškodovali površine zidu. Etikete prav tako ne potrebujejo posebnega čiščenja, saj jih lahko obrišemo le z navadnim suhim papirjem.

Vsestransko uporabne zidne etikete v službi in doma

Zidne etikete za suho brisanje so primerne za uporabo v učilnicah, kuhinjah, domačih pisarnah, konferenčnih sobah in tako najprej. Pri tem predstavljajo inovativno metodo za vizualizacijo naših načrtov, idej in misli. Preko etiket lahko komuniciramo s svojo ekipo zaposlenih in s tem dvigujemo raven komuniciranja v podjetju.

Velika izbira zidnih etiket za suho brisanje

Piši briši nalepke za steno lahko najdemo na spletni strani stenska-nalepka.si, kjer ponujajo širok izbor različnih motivov, slogov in velikosti. Prav tako ponujajo širok izbor zidnih etiket, katere bodo najbolj navdušile naše malčke in tudi malo večje otroke.