Tehnologija

3D tiskanje s podjetjem Deproma je kakovostno in učinkovito

3D tiskanje s svojimi različnimi tehnologijami in postopki vse bolj prodira v redne proizvodne procese, saj ima številne prednosti. Izkazalo se je, da je to zelo učinkovit postopek predvsem za izdelavo malih serij končnih izdelkov in prototipov. Z enostavno digitalizacijo, vam 3D tiskanje s podjetjem Deproma omogoča predvsem individualno prilagajanje in personalizacijo proizvodov.

Takšen način tiskanja, katerega osnova je računalniško izrisan 3D model, omogoča izdelavo proizvoda izključno po željah naročnika. Pri tem se lahko končni izdelek brez dodatnih stroškov kadarkoli spremeni glede na trenutne potrebe. Ključnega pomena pri tem je, da vam ponudnik 3D tiskanja omogoča tudi strokovno svetovanje, kar vam je zagotovo na voljo, če se boste odločili za tiskanje s podjetjem Deproma.

SLS in SLA 3D tehnologije tiskanja s podjetjem Deproma so vedno na najvišji ravni

3D tiskanje nam ponuja veliko različnih tehnologij in postopkov. Katerega izbrati, je v največji meri odvisno od naših potreb in želja. Trenutno med najpomembnejši sta SLS ali selektivno lasersko sintranje in SLA oziroma stereolitografija, ki vam ga ponuja tudi podjetje Deproma. 3D tiskanje s tem podjetjem velja za izjemno kakovostno in je vedno na najvišji ravni.

Pri SLS tehnologiji se izdelki izdelujejo sloj za slojem, pri čemer je osnovni material poliamidni prah. Ta se v plasteh strjuje vse dokler ni izdelek izdelan v celoti. Največkrat se SLS tehnologija uporablja za funkcionalna testiranja izdelkov, preverjene dizajne in ergonomije. SLA tehnologija velja za izjemno natančno in je idealna za izdelavo prototipov. V tem primeru se UV laserski žarek usmeri v površino fotopolimerne smole in jo na ta način strdi.

3D tiskanje izključno po vaših željah in potrebah

Če iščete najboljšo rešitev za izdelavo prototipov ali maloserijskih izdelkov, potem je 3D tiskanje s podjetjem Deproma zagotovo prava izbira. Podjetje neprestano stremi k tehnološkemu razvoju, zato so vedno na tekočem z najnovejšimi smernicami na področju tridimenzionalnega tiska. 

Zaposleni imajo ogromno strokovnega znanja in izkušenj, s čimer vam ustrezno svetujejo tekom celotnega projekta: Od računalniškega izrisa do izdelave. Prepričani smo, da boste z njimi deležni najboljše storitve in boste s skupnimi močmi našli za vas najboljšo rešitev.