Zdravje in hrana

Do boljšega izgleda trepalnic s serumom

Dolge in sijoče trepalnice so občudovale že starodavne kulture. Res pa je, da je to lastnost, ki jo ima malo posameznikov. Na srečo obstajajo mnogi različni načini, da povečamo volumen in izboljšamo izgled svojih trepalnic. Pri tem se ne rabimo zanašati na drage salonske tretmaje, ampak lahko uporabimo serum za rast trepalnic. Tako hitro pridobimo odlične trepalnice, ki nam jih bodo mnogi zavidali. Po drugi strani pa sploh ne potrebujemo zapustiti svojega doma, saj serum uporabimo v udobnosti našega doma.

Keratin je ključen za zdravje naših las

Naši lasje so narejeni iz proteinov. Te pa dobimo mesa, jajc, mleka, mandljev in druge hrane. Naši lasje in trepalnice odražajo kvalitetno naše prehrane. Narejeni so iz posebnega proteina, ki mu pravimo keratin. Ta je zadolžen za sijoč in elastičen izgled las in tudi nohtov.

Človeško telo ima v dosti primerih primanjkljaj keratina. Temu je tako, saj ga uničujejo:

  • Izpostavljenost las preveliki vročini
  • Kemikalije na laseh
  • Slaba prehrana
  • Stres

Serum za rast trepalnic pa spodbudi telo, da prične proizvajati bolj zdrave in sijoče trepalnice. To naredi tako, da omogoči telesu, da prične proizvajati večjo količino keratina. To ojača rast trepalnic in okrepi njihovo strukturo. Posledično so trepalnice daljše in izgledajo veliko bolj prestižno. Na spletni strani www.lux-factor.com lahko zasledimo odlična ličila in serume, ki izboljšajo izgled vsake uporabnice.

Boljša kvaliteta trepalnic

Povprečna rast trepalnic je približno 3 mesece. Na zgornji veki se lahko nahaja vse od 120-160 trepalnic. Če te izpadajo ali pa so šibke, to pomeni, da naše telo potrebuje pomoč. Za izpadanje las in trepalnic so lahko zadolženi mnogi dejavniki, kot je stres, bolezen, neprimerna ličila ipd.

Serum za rast trepalnic

Prednost seruma za rast trepalnic je ta, da s svojimi sestavinami pozdravi naše trepalnice. To naredi tako, da navlaži in nahrani kožo, ki je morda presuha in ji primanjkuje hranil. Tako naše telo lahko začne proizvajati sijoče, dolge in močne trepalnice.Serum za rast trepalnicPrednost seruma za rast trepalnic je ta, da s svojimi sestavinami pozdravi naše trepalnice. To naredi tako, da navlaži in nahrani kožo, ki je morda presuha in ji primanjkuje hranil. Tako naše telo lahko začne proizvajati sijoče, dolge in močne trepalnice.

Do večje samozavesti s serumom

Veliko ljudi pravi, da izgled ni pomemben. To ni res, saj če dobro izgledamo, se tudi dobro počutimo. Uporaba seruma za rast trepalnic izboljša samozavest posameznika. Tako se nam tudi dvigne nivo energije in smo bolj produktivni. Tako se lažje soočamo s težavami v osebnem in poslovnem življenju.

Serum za trepalnice je narejen tako, da navlaži trepalnice in nahrani lasne folikle. Velikokrat tudi odstrani ali olajša razna vnetja kože okoli vek. Veliko serumov je narejenih z možnostjo uporabe podaljškov za trepalnice. Tako lahko vseeno nosimo podaljške, čeprav obenem uporabljamo serum. 

Zdrave trepalnice so nekaj, kar si zasluži vsak posameznik. Temu je tako, saj izpostavljajo oči, ki pa jih drugi ljudje takoj opazijo, ko se z nami pogovarjajo.