Zdravje in hrana

Indijski trpotec poskrbi za našo prebavo

Ljudje na spletnih straneh vse pogosteje iščemo zdravilne izdelke, ki bi nam pomagali h kvalitetnejšemu načinu življenja in k ohranjanju našega zdravja.
Za to poskrbijo različne spletne trgovine, ki ponujajo številne tovrstne izdelke. Nekateri so sila nenavadni in na trgu predstavljajo neko novost. Ker so na spletnih straneh zelo dobro predstavljeni, se mnogi slovenci kupci odločajo za njih.indijski-trpotecMed znane spletne trgovine, ki na spletu nudijo kvalitetne proizvode in jih zato tudi kvalitetno predstavljajo, je trgovina Bioforma.
Bioforma je spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo vitaminov in mineralov, s prodajo izdelkov za telo in šport, s prodajo izdelkov za hujšanje, s prodajo olj, s prodajo super hrane, s prodajo tinktur in čajev.
Med zelo priljubljenimi izdelki je tudi t. i. indijski trpotec.

In zakaj je ta izdelek tako priljubljen med kupci?

Indijski trpotec v različnih oblikah, ki jih ponujajo, namreč vsebuje veliko količino vlaknin, te pa naravno podpirajo urejanje prebave, spodbujanje izločanja odpadnih snovi ter deluje proti apetitu.
Vlakna, ki jih torej izdelek vsebuje, so težko prebavljiva ter zato ostanejo dlje časa v prebavnem traku, s tem pa stimulirajo živčne končiče v našem črevesju, kar posledično pospešuje tudi peristaltiko.
Strokovnjaki tako priporočajo, da lahko popijemo 1 do 2 čajni žlički trpotca, ki ga seveda pomešamo z vodo, vsaj pol ure pred našim glavnim obrokom.
Moramo pa se zavedati, da izdelek ni primeren za otroke do 6 let. Pripravek lahko namreč zniža raven sladkorja v krvi. Poleg tega se moramo zavedati, da ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano.
Izdelek lahko dodamo jogurtu, kašam ali juham, odvisno seveda od našega okusa. Ob stiku s tekočino vlakna nabreknejo in tako nastane gelu podobna snov, ki jo lahko uporabimo za zgostitev naše hrane.
Izdelek moramo hraniti v temnem prostoru izven dosega otrok.
Izdelek je proizveden s strani podjetja Alter Medica, ki je eno izmed vodilnih poljskih proizvajalcev prehranskih dopolnil v EU, kar še dodatno potrjuje njegovo kakovost.


Njegovo kakovost potrjujejo še številni certifikati.