Moda, kozmetika, darila

Lasni podaljški dobrodošli na vsakem dogodku

Če ste v kratkem povabljeni na kakšen prav poseben gala dogodek, je čas za temeljit razmislek o vaši opravi. Takšnega povabila ne prejmete vsak dan, zato je še toliko pomembneje, da se uredite na prav poseben način. Dobro poskrbite za svojo obleko, obutev, različne modne dodatke in ne nazadnje tudi za make up in frizuro.

Če imate že vse omenjeno pri roki, s frizuro pa nikakor še niste zadovoljni, si lahko celo omislite lasuljo ali kaj podobnega. Dobrodošla izbira so tudi lasni podaljški. Na trgu so vam na voljo takšni, ki jih zlahka lahko sami namestite na primerna mesta v svoje lasišče. Če sami kljub temu niste dovolj spretni, to delo zaupajte svojemu frizerju ali nekomu od svojih najbližjih.

Kam po lasne podaljške

Lasni podaljški so dandanes dostopni prav vsakemu kupcu, saj so na voljo po dostopni ceni. A če boste na svoje lase želeli pripeti najkakovostnejše podaljške, boste zanje morali odšteti nekoliko več denarja. Takšnih lasnih podaljškov prav tako ne boste mogli kupiti kar na vsakem koraku. Obstajajo namreč specializirane prodajalne, kjer si lahko kupite vrhunsko zasnovane podaljške za lase.

Kakovostni lasni podaljški
Lasni podaljški morajo biti prave barve in dolžine

Ker v vaši neposredni bližini doma najverjetneje ne obstaja takšna prodajalna, si lasne podaljške lahko naročite kar po spletu. Najdite ustrezno spletno prodajalno, v kateri ste morda že nakupovali. Za mnenje povprašajte nekoga, ki se na lasno kozmetiko in pripomočke dobro spozna. Če ne drugega, boste vprašali svojega frizerja.

Odtenek lasnih podaljškov

Lasni podaljški na vaši glavi se morajo lepo ujemati z odtenkom oziroma barvo vaših las, razen če na glavi želite doseči kakšen prav poseben kontrast oziroma učinek. Večina kupcev lasnih podaljškov ima pri izbiri pravega odtenka ne malo težav. Ravno zato je najbolje, da s spletnim ponudnikom najprej vzpostavite stik ter se šele nato lotite nakupa. Ta vam bo namreč dobro svetoval tudi o samem odtenku podaljškov.

Video: Kako izbrati pravi odtenek lasnih podaljškov

Lasni podaljški pa morajo ne nazadnje biti še prave dolžine. Če boste kupili predolge, jih lahko mirno odstrižete oziroma krajšate. Tudi takšno delo raje prepustite frizerju. Prekratki lasni podaljški pa vam v resnici ne bodo kaj prida služili, zato pred nakupom dobro preverite še dolžino.