Šport in prosti čas

Najem plovil na Jadranu

Jadran je pravi biser, ki ponuja čudovite možnost za počitnice. Še lepše kot na obali jih je preživeti na odprtem morju, kar vam omogoča najem plovil. Pri tem morate vedeti, da takšen najem ni namenjen le premožnim, temveč prav vsakomur, saj so cene ugodne! Poleg tega pa vse za najem lahko uredite na spletu in nato ob izbranem času na izbranem kraju plovilo samo prevzamete.najem plovil

Kakšna plovila lahko najamete?

Najbolj pogost je najem različnih vrst jadrnic, saj je jadranje prav poseben užitek, ki ga mora vsaj enkrat v življenju doživeti prav vsak človek. Poleg tega pa so za najem na voljo tudi luksuzne jahte za tiste, ki si želijo več komoditete. Pred samim najemom premislite, kako veliko plovilo sploh potrebujete, za koliko oseb in kakšno udobje si želite.

najem-jadrnice

Kakšna je cena najema plovil?

Če ste do sedaj počitnice preživljali v apartmajih in hotelih, potem vas gotovo zanima, koliko vas bo stalo, če se odločite za drugačen način preživljanja dopusta – cena najema enega plovila je odvisna od njegove vrste, velikosti in drugih značilnosti, poleg tega pa je pomembno tudi, v katerem terminu boste plovilo najeli ter za koliko časa. Navadno se cena obračuna za tedenski najem.
Ceno najema lahko zmanjšate z različnimi popusti oziroma z odločitvijo za last minute varianto. Prav tako določen popust lahko dobite, če vaše izbrano plovilo rezervirate dovolj zgodaj in ne šele tik pred zdajci oziroma pred samim začetkom vašega dopusta.
Na enem plovilu navadno dopust preživlja več oseb, ki si lahko ceno najema razdelijo ter tako tudi privarčujejo kar nekaj denarja. Na tak način je najem izredno ugoden. Ne le, da so cene tako primerljive s tistimi, ki bi jih odšteli za najem apartmaja, hotela ali druge namestitve, temveč lahko pri koriščenju akcijskih ponudb in popustov dobite celo plovilo, ki vas bo stalo veliko manj kot običajno zapravite za bivanje na dopustu.
To je še dodaten razlog za to, da se letos odločite preživeti svoj dopust med plovbo po morju. Privoščite si vsaj teden dni čudovite idile sredi morja, najlepših plaž, ki so s kopnega le težko dosegljive ali pa sploh ne, predvsem pa novih in zanimivih dogodivščin!