Računalništvo in internet

SEO ali Adwords

SEO je optimizacija spletne strani za iskalnike, ki je namenjena, da lažje najdete in pregledate spletne strani, ki jih želite. Vsekakor pa je potrebno poudariti, da ni vsak primeren za optimizacijo spletne strani.Za SEO je potrebno zadostno povpraševanje po njegovih storitvah in proizvodih v svetovnem spletu. Če tega ni, potem je bolje, da se odločite za kakšno drugo promocijo, ki vam bo pomagala, da si boste lahko pridobili več strank in več obiskovalcev.

Adwords je namenjena za oglaševanje storitev na spletnih straneh in je tudi Googlov glavni vir zaslužka.

Uporabite SEO in Adwords Google oglaševanje, ki vas bosta pripeljala do uspeha

SEO ali Adwords lahko uporabljate skupaj ali pa ločeno, vse je popolnoma odvisno od tega, kakšni so vaši tržni in poslovni cilji, ki jih želite doseči. Obe sta si med seboj precej različni in hkrati precej enaki. Seveda pa je vaša odločitev odvisna tudi od tega, kakšno je vaše finančno stanje in koliko ste pripravljeni odšteti za samo oglaševanje. Za začetne podjetnike je velikokrat ravno to največja napaka, da premalo časa in denarja namenijo oglaševanju, ki je konec koncu ključnega pomena za sam uspeh na trgu.

seo

Če želite uspeti, je pomembno, da svoje storitve in proizvod predstavite najboljše kar zmorete in poskrbite, da bo za to izvedelo čim več obiskovalcev in strank, ki bi jih vaš posel lahko zanimal. Tisti, ki bodo zanj zelo zainteresirani, vas bodo tudi do dobra preverili in si dobro ogledali vašo spletno strani.

Razlike med SEO in Adwords

Adwords lahko najdete in tudi oglašujete na Googlovih spletnih straneh in na spletnih straneh, ki uporabljajo Google Adsense, SEO pa je primeren za vse spletne strani in je v tem primeru tudi zastonj, medtem, ko se Adwords plača. Pri SEO se je potrebno na ključne besede precej osredotočiti, ko za Adwords to ni potrebno, saj lahko ciljate na več ključnih besed.