Dom in oprema

Ocena agregata Predator 4000/3200 – najboljši za dolgoročno uporabo

Predator 4000 je podoben agregatu Predator 8750, vendar ima nekaj razlik. Kot že ime pove, je moč sestavljena iz 4000 začetnih / 3200 delovnih vatov in združuje 6,5 konjskih moči za ustvarjanje energije, ki bo delovala skoraj pol dneva s polovično napolnjenim rezervoarjem. Tudi če deli ne trajajo tako dolgo, kot bi pričakovali, obstajajo prednosti, zaradi katerih je agregat primeren za vsak dom.

Združljivost je ključna

Prva je združljivost. Podobno kot pri starejših modelih avtomobilov lahko v ta agregat enostavno vstavimo dele drugih agregatov (tesnila in uplinjači), tako da, če imate starejši model, na katerem se samo nabira prah, ga uporabite za popravilo agregata Predator 4000. Če to ne velja, poiščite spletno stran in ugotovili boste, da se bo katerikoli določen kos (npr. sabilizator) dobro ujemal.

Primeren za vašo elektroniko

Ko govorimo o stabilizaciji, je AC izhod zelo stabilen, če vas skrbi za vaš računalnik in prenosni računalnik. Če se gorivo in olje hranita na sprejemljivi ravni, se bo zgodilo zelo malo primerov nenadnih zaustavitev. Prenašanje je tudi veliko lažje. Na dnu so nameščena kolesa in kletka, tako da vam ne bo treba prositi za pomoč, ko se boste odločili za prenašanje. Ko najdete mesto, preprosto aktivirajte agregat in enkrat povlecite vrvico. Agregat bo takoj pripravljen na delo.

Prednosti:

  • Nizki decibeli
  • Stabilno napajanje je odlično za občutljivo elektroniko
  • Združljiv s številnimi deli (če je potrebno)
  • Enostavno prenašanje
  • Hitri zagon

Slabosti:

  • Tesnilo generatorja bo morda treba zamenjati po daljši uporabi (da ne pride do puščanja)