Računalništvo in internet

Z ovitki za Samsung do luksuza

Ste lastnik telefona znamke Samsung in bi radi iz njega naredili malo bolj luksuzen, poseben izgled, da bo vaš telefon izgledal še boljši, kot je? Potem le poglejte, kakšni usnjeni ovitki za Samsung so na voljo ali pa kakšni ovitki za Samsung iz lesa so na voljo. Pri usnju je zelo dobro, da so v celoti izdelani iz tega materiala, medtem ko pri lesenih lahko pričakujete bolj ali manj le imitacijo lesa na zadnji stranici, sicer pa so narejeni iz trde plastike. Nikjer še niste videli, da bi obstajali takšni ovitki za Samsung? Potem si le poglejte spletno stran podjetja Smartslam https://www.smartslam.si/samsung, kjer jih imajo dovolj na zalogi, hkrati pa jih imajo na zalogi celo za vse najrazličnejše modele Samsungov, tako tiste, ki so v prodaji, kot tudi za tiste, ki že zdavnaj niso več v prodaji, pa jih ljudje imajo.

Leseni ali usnjeni ovitki za Samsung

Če vas zanima samo lep izgled, potem se boste odločili na podlagi tega, kar vam je bolj všeč. Če pa vam je pomembna tudi varnost, zaradi katere sploh ovitek kupujete, pa se je v tem primeru bolje odločiti za usnjeni ovitek. Tudi usnjeni ovitki za Samsung je lahko različnih barv in dobi se tudi tak, ki nima prav nobenih dodatkov in imitacij ter metuljčkov in ostalih dodatkov, dobijo pa se tudi takšni, ki to imajo, tako da v podjetju Smartslam boste zagotovo našli tisto, kar vam je najbolj všeč. Sicer pa so usnjeni ovitki za Samsung boljši zato, ker je usnje mehko a hkrati trdno in zelo dobro prenaša udarce, medtem ko plastika na ovitkih za Samsung vemo, da ne absorbira nobenega udarca, le prenese jih naprej na telefon.

Ovitek za telefon Samsung

Posebni ovitki za Samsung tudi dražji

Naj pa vas ne preseneti, če so takšni ovitki za Samsung dražji, a vseeno ne toliko dražji od najboljših, ki niso narejeni v imitaciji lesa ali pa so usnjeni. Morda je razlike le nekaj evrov, pa še to ni nujno.

Sygic Android Navigacija GPS in zemljevidi je najnaprednejša navigacijska aplikacija na svetu. Veliko pametnih navigacijskih funkcij, lepi 3D-zemljevidi brez povezave in preprost vmesnik omogočajo izjemno navigacijsko izkušnjo. Preberi več …

Preberite si tudi kje lahko opravite hitro, kakovostno in ugodno popravilo Iphone.