Dom in oprema

Troy Bilt je znan po svojih vrhunskih izdelkih

Mnenje – snežna freza Troy Bilt

Prepričan sem, da ste že slišali za Troy Bilt, ampak ste že slišali za MTD? MTD (Modern Tool and Die Company) je ameriški proizvajalec izdelkov OPE. Njihove korenine segajo v leto 1932. So družinsko podjetje. Imajo podjetja, kot so Troy-Bilt, Cub Cadet, Yard-Man in Bolens, ki so vse velike blagovne znamke. Ko pomislite na Troy Bilt, pomislite na kakovostno podjetje, ki ima finančno podporo za izdelavo kakovostnih izdelkov.

Enostopenjska snežna freza je za lažji sneg in ima en sveder. Dvostopenjska snežna freza je zasnovana za več snega in ima dva vijaka, enega za vlečenje snega na žleb, drugi pa ga izvrže. Dvostopenjska se običajno napaja s plinom, medtem ko je enostopenjska lahko na plin ali baterijo. Obstaja več razlik, toda to je glavna, ki jo morate resnično vedeti, preden skočimo v pregled snežne freze Troy Bilt.

Čeprav enostopenjska snežna freza opravi delo, bo dvostopenjska olajšala vaše življenje, saj ima ponavadi več funkcij, več moči in je veliko lažja za vašo hrbtenico, vendar pa ima tudi višjo ceno.

Troy-Bilt je zgradil ta stroj Troy Bilt Storm 2410 okoli motorja Troy-Bilt sprostornino 243 cc3. Kar pomeni, da ima dovolj moči, da se spopade s težkimi snežnimi padavinami. Stroj ima pogon na vsa kolesa s 6 hitrostmi naprej in 2 vzvratnimi.

Snežna freza je dvostopenjska, kar pomeni, da bo prvi sveder sneg vnesel v drugi sveder. Drugi sveder se vrti hitreje in snežni frezi omogoča, da vrže sneg dlje. Kot lahko vidite, ima snežna freza Troy Bilt Storm 2410 lepo odprto odprtino in ima delovno širino 66 cm in vstopno višino 53 cm (koliko snega lahko obdela naenkrat).

Ena odlična značilnost tega stroja je, da lahko uporabnik zažene motor z zaganjalno vrvico ali pa z električnim zagonom. Samo priključite enoto in pritisnite gumb. A ni to super?

Zagon motorja je zelo preprost. Obrnite zgornji gumb in ga postavite v položaj »čok«, pritisnite črpalko za bencin 3 do 5-krat in nastavite plin na največ. Ugotovili smo, da se bo začela na prvi ali drugi poteg, ne glede na to, kako hladno je zunaj.

Z vidika uporabnikov, ima Troy Bilt Storm 2410 na voljo štiri kontrole. Na levi ročici je vzvod. Potisnite ga navzdol in sveder se bo aktiviral.