Dom in oprema

Personalizirani puzzli vas bodo navdušili

Včasih želimo ljudem podariti nekaj, kar ni vsakdanje, kar je posebno in kar ima le malokdo. Med ta darila npr. sodijo puzzle ali lepše slovensko sestavljanke, na katere lahko s sodobno tehnologijo damo poljuben motiv. Tisk na puzzle pa je proces, ki nam to omogoča.

Tisk na puzzle oziroma na sestavljanke je priljubljen že kar nekaj časa in prav nikoli nam ne zmanjka idej, kaj bi lahko še natisnili nanje. Naše delo je, da izberemo primeren motiv, ostale zadeve pa prepustimo strokovnjakom.

Strokovnjaki nam svetujejo, da lahko tisk na puzzle izvedemo na različnih vrstah sestavljank. Lahko so to kartonske puzzle različnih formatov ali pa lesene majhne ali velike, lahko pa se pojavljajo tudi v obliki filca ali magneta. Tudi izbira materiala je torej povsem in samo naša stvar.

Seveda je pri tovrstnem procesu za nas predvsem pomemben motiv, ki si ga bomo izbrali. To je lahko naša osebna fotografija ali fotografija na sploh ali pa napis, risba, morebiti sken … Ko imamo izbran motiv za tisk na puzzle, ga pošljemo na mail ali pa prinesemo na dogovorjena mesto na USB ključku, CD-ju, na papirju, kakor nam pač najbolj ustreza. Motiv se potem lahko še v nadaljevanju oblikuje po naših željah.

Tisk na puzzle ima seveda tudi svojo ceno. Cena oblikovanja je v povprečju od treh evrov navzgor, seveda je odvisna tudi od zahtevnosti. Za piko na i pa nam strokovnjaki priporočajo še unikatno škatlico, v kateri bomo npr. puzzle tudi podarili.

Če torej že dlje časa razmišljamo, kaj bi nekomu podarili, potem so puzzle s posebno izbranim motivom v lični škatlici prava odločitev. Darilo je izjemno, primerno za vsakogar, cena pa prav tako. Soočili pa se bomo tudi s tem, kako deluje tisk na puzzle in kako je v resnici stvar enostavna, končni izdelek pa res nekaj povsem posebnega. Nekaj primerov si lahko ogledate tukaj http://www.cewe.si/darila/igre—igrace.html.