Dom in oprema

Prenosni grelnik vode brez rezervoarja Eccotemp L5

Ta enota porabi 50% manj energije kot standardni električni modeli. Nacionalno združenje za propan priporoča te različice, saj lahko zmanjšate račun za elektriko za 60%.

Za najvišjo učinkovitost porabe goriva bo mehanizem »na zahtevo« ogreval vodo samo, ko gre skozi pipo. Gorilnik na propan proizvede 60% manj ogljikovih onesnaževal v nasprotju z največjimi električnimi grelniki vode.

Večnamenska uporaba na prostem

Eccotemp L5 lahko segreje več kot 150 litrov vode za takojšnjo oskrbo in neskončno količino tople vode na prostem. Enoto lahko brez težav premaknete iz ene točke na drugo okoli vašega doma. Lahka in prostorsko varčna zasnova se udobno prilega najmanjšim prostorom v vašem avtomobilu ali skladišču.

Prenosni grelnik vode je najbolj primeren za kampe, znanje prhe in koče. Pri idealnem delovnem območju 2080 PSI sistem učinkovito deluje na spremenjenih vodnih sistemih z dodatki, kot je 12-voltna črpalka.

Lahko umije vaš avto, čoln, poskrbi za vročo prho, očisti hišne ljubljenčke ali hlev. Prenosni grelnik vode Eccotemp L5 lahko povežete z vašim čistilcem pod tlakom za bolj temeljito čiščenje.

Takojšnja in neskončna količina tople vode

Eccotemp L5 deluje kot klimatska naprava, voda prodre skozi enoto in se premika skozi svoje tuljave, ki jih ogreje propan. Segreje vodo, ko si to zaželite, brez izsuševanja, in nikoli ne boste ostali brez nje.

Lahko se opremite z Eccotemp L5 in se odpravite v kamp ali na družinski izlet. Po nekaj sekundah bo voda dosegla želeno temperaturo. Enota s pogonom na propan bo zagotovila enakomeren tok tople vode za pranje avtomobila ali čolna, čiščenje pločnikov in še več.

To je prenosna in rekreativna naprava, ki ne zahteva trajne namestitve in vodovodne napeljave.

Zakaj uporabiti prenosni grelnik vode Eccotemp L5?

1. Močno ogrevanje na propan

Eccotemp L5 se poveže s propansko jeklenko, ki vsebuje gorivo, potrebno za ogrevanje. Z 9-kilogramskim rezervoarjem lahko zagotavlja toplo vodo za najmanj 18 ur. CSA odobren nadzor vgrajen v napravo zagotavlja varen in uporaben tlak. Za segrevanje vode porabi 37.500 BTU tekočega propana.

2. Boljša učinkovitost

Model Eccotemp L5 deluje na tekoči propan. Za razliko od standardnih električnih enot, te naprave hitreje segrejejo vodo z nižjo porabo energije. Izhodno temperaturo tople vode lahko nastavite od 27 do 65 stopinj Celzija.