Moda, kozmetika, darila

Smešna darila

Med prijatelji se ob najrazličnejših priložnostih podarjajo darila, katerih namen je predvsem izkazati pozornost, ne pa kupiti nečesa dragocenega. Pomembno je, da ima darilo praktično funkcijo, da ni finančno prevelik zalogaj, sicer pa je najbolj dobrodošlo, če je nekoliko šaljivo. Prav zato je pri nas vse več zanimanja za smešna darila. Takšna, ki obdarovanca razveselijo, hkrati pa tudi nasmejejo.

Kakšna je trenutna ponudba smešnih daril, smo preverili v spletni prodajalni metroshop.si, kjer ponujajo obilico izdelkov za dom, za lepoto, pa tudi pester otroški in dekorativni program.

Najbolj zanimiva smešna darila

Kaj je tisto, kar nam je med darili najhitreje padlo v oko in ob čemer smo si rekli, da gre resnično za smešna darila, ki se zdijo primerna in bi jih z veseljem tudi sami podarili kakšnemu prijatelju ali celo sorodniku?

Smešna darila

  1. Starinska slušalka za mobitel spada med tista smešna darila, ki bodo pri starejših vzbudila kar nekaj nostalgije. Gre za starinsko telefonsko slušalko, ki jo s kablom povežemo z mobilnim telefonom in uporabljamo svoj mobilnik tako, kot so se uporabljali telefoni nekoč – govorimo v pravo slušalko!
  2. Toaletna igra nogomet je nekaj, kar pride bolj kot na prav moškim. Če imajo ti navado, da traja njihov obisk stranišča nekoliko dlje, jim tam ni potrebno več brati ali igrati igric na mobilniku, temveč lahko med sedenjem na školjki igrajo nogomet. Igrišče je v obliki male preproge, žogico pa potiskamo preko njega s pomočjo čeveljčka na podaljšku – kot bi igrali mini golf.
  3. Tuš ročka v obliki starinskega mikrofona je zabavna za vse tiste, ki med prhanjem radi pojejo. Navadna ročka se odstrani in na cev namesti ročka, ki je v obliki mikrofona.
  4. Plaketa z zvezdo iz Hollywooda je po eni strani lahko šaljiva, po drugi pa jo lahko podarimo ob kakšnem posebnem dosežku. Vsakdo si želi biti zvezda in imeti svoje ime med slavnimi – in nekatera smešna darila za to odlično poskrbijo. Poleg zvezde se tako lahko podari tudi kipec Oscar – tudi tu je omogočeno graviranje, tako da lahko zapišete, komu je namenjen iz za kakšno najboljšo vlogo.
  5. Napihljiva blazina jastog bi razveselila vsakega otroka, še posebej pa bo smešna, če se bo z njo v bazenu ali na plaži pojavil odrasli. Jastog je velik in ni niti malo eleganten – takoj bo pridobil pozornost.
  6. Verige za sneg bodo razveselile voznike, ki so veliko na cesti, pa želijo imeti dober občutek med zimsko sezono, ko se lahko pripeti karkoli.

Smešna darila zahtevajo zgolj nekaj domišljije

Seveda pa vam smešna darila ni treba iskati po spletu – najboljša so tista, ki se jih domislite sami. Potrebne je le malo domišljije in morda malo spretnosti pri izdelavi darila, pa lahko ustvarite povsem unikatno darilo, ki bo vašemu obdarovancu pisano na kožo, če le veste, katere so tiste stvari, ki so mu najbolj pri srcu, s katerimi se največ ukvarja, poznate njegove najboljše lastnosti in tudi drobne napakice, ter jih znate spremeniti v nekaj, zaradi česar se bodo pošteno nasmejali na svoj račun.