Podjetništvo in ekonomija

Triglav zdravstvena zavarovalnica za vašo varnost

Imate ustrezno zavarovanje? Življenjsko, pokojninsko, obvezno, avtomobilsko zavarovanje? Zavarovanj je cela množica. Ker pa je situacija takšna, da jih potrebujemo skoraj za vsako področje, je odlična izbira, če imate večino urejeno pri eni zavarovalnici, na primer pri triglav zdravstvena zavarovalnica. Zakaj? Ena beseda, strošek.

Kako do popusta na zavarovanje?

Vse zavarovalnice so pripravljene odobriti določene popuste, v zameno pa želijo le eno, vaše članstvo. Če zavarujete dom, avtomobil in družinske člane pri eni zavarovalnici, vam bodo le te ponujale določene ugodnosti. Znano je, da Triglav zdravstvena zavarovalnica ponuja popuste tudi v višini petdesetih odstotkov. Ob enem pa ponujajo popuste pri določnih artiklih v partnerstvu z v drugimi podjetji.

Na primer potovanje, nakup vinjete in podobno. Ker pa smo globoko v tehnološki dobi, si lahko kot voznik pri triglav zavarovalnici dodatno znižate mesečno oziroma letno premijo avtomobilskega zavarovanja. Ob uporabi določene mobilne aplikacije, ki meri vašo hitrost in upoštevanje ostalih cestnih pravil, boste pri naslednjem zavarovalnem obdobju prihranili dodatnih deset ali dvajset odstotkov.

Takšne in podobne ugodnosti velikokrat botrujejo pri izbiri zdravstvene zavarovalnice. Res pa je, da cena ni vse. Zelo pomembno je, da zavarovanec, ob poškodbi, dobi ustrezno izplačilo oziroma nadomestilo, kar se da hitro in brez komplikacij. Ravno tu je triglav zdravstvena zavarovalnica korak ali dva pred ostalimi.

Hitra in zanesljiva izplačila. Bodisi gre za fizično poškodbo, gre za okvaro naprave, poplavo v domu in podobno, triglav zavarovalnica priskoči na pomoč. Seveda ob ustreznih dokazilih, da imate vse zavarovano. Vedno se lahko spomnite na besede, kako nesreča ne počiva. Zato je potrebno imeti ustrezno zavarovanje, ki bo poskrbelo, da tudi v primeru hujših poškodb, lahko živimo, predvsem pa, da drugim ne predstavljamo bremena. In ravno slednje je ključnega pomena. V gospodinjstvu je več oseb. Naša poškodba lahko kaj hitro pomeni konec ali zelo hudo breme za preostale člane. Ob ustrezni zavarovalnici pa bo vse skupaj vsaj malo lažje.