Moda, kozmetika, darila

Večerne torbice – razkošne ali neopazne?

Pri torbici, ki jo uporabljamo vsak dan, običajno nismo najbolj pozorni na to, da se ujema z našimi oblačili in obutvijo. Če bi vedno hoteli popolno ujemanje, bi nenazadnje potrebovali polno omaro torbic, česar pa si večina ne more privoščiti. Kadar potrebujemo večerno torbico, pa je seveda drugače. Ker gre za torbico za posebno priložnost, jo je potrebno izbrati veliko bolj pazljivo in poskrbeti za popolno ujemanje z obleko, čevlji ter nakitom.
večerne torbice

Kako se lotiti izbire večerne torbice?

pri svečanih oblačilih in modnih dodatkih lahko hitro naredimo napako ter izberemo preveč razkošnih stvari, zaradi česar smo nazadnje napravljeni neestetsko oziroma kičasto. Kako torej izbrati večerno torbico, da bomo lepi in elegantni? Na voljo imate v osnovi tri izbire:
1. Če imate klasično, enobarvno obleko, še zlasti črno, potem lahko eleganco in svoj osebni okus poudarite tako, da k njej izberete drzno večerno torbico. K črni dolgi obleki ne bo nič narobe, če si privoščite živo vijolično torbico in čevlje, ali pa oranžne, modre ali podobno. Enako velja tudi za večino drugih klasičnih barv, na primer za rdečo, h kateri si lahko privoščimo razkošne večerne torbice (lideja.com) in čevlje v zlati, srebrni ali črni, za temno modro, belo in podobno.
2. Kadar je vaša obleka razkošna oziroma je na njej veliko krasnih aplikacij ali je celo vzorčasta oziroma v več barvah, je nujno ,da tega ne potencirate še s čevlji in torbico. Odločite se za povsem umirjene barve in modele – za klasiko v črni, bež, beli ali morda tudi v zlati in rdeči, če se podata k obleki in ne pritegneta preveč pozornosti.
3. zadnja možnost je, da se odločite tako za preprostejšo, klasično elegantno obleko, kot klasično elegantne čevlje in torbico. Kaj bo tisto, kar bo privabljalo poglede? Drugi modni dodatki, na primer pas, ali pa seveda nakit. Če nadenete razkošno ogrlico,ki je že na daleč opazna, bleščeča in velika, potem ne morete imeti še torbice, ki je prav takšna – razen, če gre za komplet, ter nato na sebi nimate razen obleke in preprostih čevljev ničesar drugega (nobenih zapestnic, uhanov in podobno).

torbica

Najboljše večerne torbice

večerna torbica, ki bi jo morala imeti vsaka ženska, je majhna črna torbica v obliki pisma, ki je uporabna dolga leta. K tej pa lahko potem vsake toliko kupite še kakšno posebno, ki se poda k točno določeni obleki. Sicer pa večernih torbic običajno ne potrebujemo vsak teden, kajne?