Zdravje in hrana

Darilo za fanta, ne glede na tip

Se tudi ti vedno znova obremenjuješ s tem, kako izbrati darilo za fanta? Bi morda podarila nekaj posebnega, vendar ne moreš zapraviti veliko, poleg tega pa nisi povsem prepričana, s čim ga lahko najbolj presenetiš? Če iščeš darilo za fanta za božič, valentinovo ali kakšno drugo priložnost, si preberi naše zamisli za najboljše darilo za fanta, ki so jih pripravile punce, ki s tem nimajo težav – v spletni prodajalni bozicnadarila.com so našle kup odličnih stvari!

Darilo za fanta športnika

Če tvoj fant rad športa, se vedno najde kakšen športni pripomoček, ki ga še nima, pa bi ga želel uporabljati. Da ne bo večerov preživljal v fitnesu in telovadnici, mu kupi suspenzijske trakove, ki so namenjeni vadbi z lastno težo, z njimi pa lahko poskrbi za prav vse mišične skupine. Takšno darilo za fanta lahko poskrbi tudi za to, da boš nekoliko bolj aktivna tudi sama.
Ali tvoj fant šport kombinira tudi z zdravo prehrano in včasih rad poseže tudi po prehranskih dodatkih? Lahko mu priskrbiš prav te – na primer dodatke za topljenje maščobe ali za energijo. Tudi blenderja, v katerem si bo lahko pripravljal proteinske šejke in smoothieje se gotovo ne bo branil, poleg tega pa je ta več kot uporaben tudi za pripravo drugih jedi in napitkov.

Darilo za zabave

Sta mlada in željna zabave? Potem je lahko darilo za fanta praktičen mali alkotest, s katerim si boste zagotovili, da nikoli ne vozi, če je popil preveč.

Romantično darilo za fanta

Imata rada nekaj romantike in sanjata o tem, kako bi se pozimi stiskala ob kaminu? Delček tega vzdušja si lahko pričarata, če kupiti tako imenovani namizni kamin. Res, da prostora ne bo ogrel, a s plameni bo ustvaril prijetno romantično vzdušje.

Ravno tako odlično romantično darilo za fanta je lahko ročka za tuširanje oziroma kopalniška šoba, ki ima vgrajeno lučko – tako spreminja barvo vode s tem, da jo osvetli zeleno, rdeče, modro.

Darilo za sladokusca

yogu-joy-aparat_za_sladoled_in_jogurt

Je tvoj najdražji ljubitelj dobrih domačih jedi? Velik hit med kuhinjskimi pripomočki je Yogu Joy, in ta je lahko tudi odlično darilo za fanta. Yogu Joy je naprava, s katero si lahko naredita okusen domač sladoled ali pa okusen domač jogurt. Potrebne so le prave sestavine, pa se bosta lahko skupaj sladkala in razvajala brbončice.

Darilo za fanta in dekle je lahko tako različno, kot darilo za moškega ali žensko. Preberite si več o tem, kaj je všeč moškim.