Računalništvo in internet

Hitro gostovanje spletne strani

Imate že narejeno oziroma izdelano svojo spletno stran ali trgovino, sedaj pa potrebujete le še gostovanje, da bo vaša stran čim prej vidna in dosegljiva vašim obiskovalcem? Domenca.com lahko poskrbi za to in vam omogoči, da bo vaša spletna stran v najhitrejšem času na voljo vašim obiskovalcem oziroma strankam. Za vas lahko priskrbijo tudi izbrano domeno, če je morda še nimate. Obiščite torej njihovo spletno stran in si poglejte, kaj ponujajo in kako ugodne pakete imajo na voljo, ali pa jih pokličite in se dogovorite o podrobnostih!

Vse o spletnih storitvah

Gostovanje je spletna storitev, ki jo ponuja več različnih ponudnikov. Med njimi so tako slovenski kot tudi tuji ponudniki, prav tako pa so nekateri ponudniki večja podjetja, spet drugi pa tako imenovani one-man band podjetja oziroma posamezniki, ki ponujajo tudi različne spletne storitve. Če se prvič lotevate projekta izdelave spletne strani, ki bo potrebovala tudi svoje mesto na spletu oziroma strežniku in jo boste morali nekje gostovati, potem se vam na prvi pogled morda zdi, da so si ponudbe med seboj zelo podobne. A v resnici to ne drži – razlike se namreč skrivajo prav v zgoraj omenjenih podrobnostih.

Zaupajte slovenskemu ponudniku

Čeprav imajo nekateri tuji ponudniki zelo ugodne cene spletnih storitev, pa je velikokrat več vredno to, da vam je ponudnik dosegljiv 24 ur na dan v domačem jeziku. Res je, da danes vsi znamo angleško, a četudi klic v Nemčijo, Anglijo ali Ameriko opravite s pomočjo sistema Skype in se tako izognete visokim stroškom, bo vse skupaj še vedno bolj zapleteno, kot če pokličete direktno domačega ponudnika, ki mu lahko lepo po domače razložite v čem je težava.

Vsekakor se vsi ponudniki trudijo, da do težav ne pride, a žal je tudi to eden od možnih scenarijev, zato je dobro imeti na drugi strani zanesljivega sogovornika, ki ne prejme vsak dan po tisoč klicev iz različnih koncev sveta, ampak samo nekaj, zato pri domačem ponudniku ne boste le številka, ampak pomembna stranka, ki se ji bodo posvetili in zanjo vzeli čas. Pri tem pa je seveda še vedno bolje, če ne izberete ravno najmanjšega one man band slovenskega ponudnika, ampak zanesljivo podjetje z več zaposlenimi, ki so vam vedno na voljo za pomoč.