Tehnologija

Izdelava kalupov s pomočjo 3D tehnologije

Celostna storitev, ki se imenuje izdelava kalupov, vključuje svetovanje o možnostih, pomoč pri razvoju, profesionalno 3D modeliranje, 3D tisk prototipnega izdelka ter testiranje ustreznosti.

Podjetje, ki mu zaupamo storitev vlivanja kalupov se izdelave prav vsakega izdelka loti povsem individualno, in sicer glede na namen njegove uporabe in tudi po predhodnem dogovoru z nami. Pri tem podjetje pri izdelavi kalupov sledi vsem našim željam, saj nam izdelajo model iz plastike, ki bo zagotovo zadostil prav vsem našim potrebam.

Izdelava kalupov je dandanes cenovno dostopna

Izdelava kalupov je torej narejena s pomočjo 3D tiskal, ki velja za izjemno napredno tehnologijo za izdelavo izdelkov iz plastike. Ena od glavnih prednosti je tudi cenovna dostopnost in tudi hitrejša pot do posamezne zamisli do določenega izdelka.

Postopek vlivanja tako temelji na nalaganju materiala. Pri tem se uporablja prav posebna tehnologija, ki omogoča izdelavo tridimenzionalnih modelov ali izdelkov iz plastike brez uporabe izjemno dragih kalupov ter posameznih orodij za brizganje. Izdelki so narejeni tudi v veliko krajšem času, predvsem pa z veliko manjšimi denarnimi vložki.

Kam po to storitev?

Mnoga podjetja, ki imajo na spletu tudi svoje spletne strani, svoje storitve ponujajo po najnižjih možnih cenah. Med njimi se znajde tudi zelo priljubljena storitev, ki se imenuje kalupiranje. Ko bomo potrebovali to storitev, bo zato najprej potrebno izbrati primerno podjetje, potem pa preveriti, ali ima dovolj referenc in ali so cene dovolj nizke, da opravimo naročilo. S podjetjem je dobro opraviti tudi vsaj en sestanek ali pa se slišati po telefonu. Preko spletne pošte pa nam lahko pošljejo tudi predračun za izdelavo naših naročenih kalupov.

Spletno podjetje se bo na naše naročilo in tudi želje zelo hitro odzvalo. Po mailu nam bodo tako poslali vse, kar je potrebno za izdelavo kalupov. Kaj kmalu pa bomo doma imeli že njihove izdelke, ki jih bomo zagotovo prejeli po najnižjih možnih cenah.