Šport in prosti čas

Kako na učinkovit način počitnice preživljati v dvoje?

Načrtovanje prostega časa je včasih sila zahtevna naloga. Pogosto se namreč zgodi, da imajo prav vsi družinski člani dovolj prostega časa v istem terminu. Nekoliko lažje je verjetno načrtovati vsaj romantični vikend za dva. Kljub temu pa se težava pojavi, ko par ne ve, kam točno oditi. Medtem ko si eden od njiju na primer želi prosti čas preživljati v hribih, ima drugi raje sveži morski zrak. Težko je torej ustreči obema.

Pri brskanju nad možnostmi za učinkovito preživljanje prostega časa par navadno naleti tudi na terme oziroma toplice. Pri nas jih je na voljo kar nekaj, med najbolj poznanimi pa so seveda tudi Thermana Laško. Ravno te toplice pa so toliko bolj dobrodošle za pare, saj ponudnik v svoji ponudbi nudi poseben paket za dva.

Različne možnosti paketov za dva v Thermana Laško

Če želite torej svoj romantični vikend skupaj s svojo partnerico oziroma s svojim partnerjem preživeti čim bolj aktivno in sproščujoče obenem, so Thermana Laško odlična priložnost. Ponuja namreč toliko različnih aktivnosti, da bo vsak našel vsaj nekaj primernega zase. Prav tako pa bo par zagotovo našel vsaj eno aktivnost, za katero se zanimata oba.

na romantični vikend v toplice
Par pri iskanju možnosti za romantični vikend navadno naleti tudi na toplice, tam zagotovo najde vsaj eno aktivnost, za katero se zanimata oba.

Če ne drugega boste svoj romantični vikend skupaj intenzivneje obeleževala ob vrhunski večerji in dobri pijači v lepo urejeni restavraciji. Pri ogledovanju paketov za dva, pa vam terme v Laškem ponujajo različne možnosti, ki so za ogled na voljo na njihovi spletni strani.

Možnost nakupa zdravilne termalne vode

Oglejte si kaj vse lahko doživite, če se boste odpravili na romantični vikend v Laško

Da bo vajino skupno preživljanje časa v laških toplicah še bolj zdravo, prijetno in udobno, vsak dan lahko popijeta vsaj nekaj zdravilne termalne vode, ki je na voljo tudi za prodajo. Za spomin in uporabo seveda pa jo lahko odneseta tudi domov. A termalna voda ni edino, s čimer si bosta nazdravila. Paket Čas za naju namreč vključuje tudi penino, ki na vaju kot dobrodošlica čaka v sobi hotela. V paket je vključen tudi zajtrk, neomejen vstop v bazene obeh hotelov, romantična večerja, hotelska knjižnica, brezplačni brezžični internet, program animacije. Rezervirana soba pa vam je na dan odhoda na voljo vse do druge ure popoldne. Dopoldanski čas pa lahko mirno preživljata še v wellnessu.