Računalništvo in internet

Kamera za adrenalinske športnike in ribiče

Na tržišču obstaja obilo različic športnih kamer. Razlikujejo se po cenovnem razponu, odpornosti na udarce, podvodnem ohišju, kapaciteti pomnilnika, zmogljivosti in podobno. Večinoma se odločamo za manjše modele, ki nas med dogodivščinam ne omejujejo in se fiksirajo na naša oblačila ali na čelado.

Snemanje v visoki ločljivosti

Športna in podvodna kamera je doživela pravo evolucijo. Gibanje ne zmanjšuje kvalitete posnetkov in fotografij. Uporabljate jo lahko med katerokoli aktivnostjo in avanturo, saj je visoko zmogljiva in odporna na udarce, prah in umazanijo. Kamero namestite na vašo čelado, zapestje, obleko ali krmilo kolesa oziroma motorja. Ko boste želeli pričeti s snemanjem, jo preprosto vključite in posnemite vašo dogodivščino. V primeru bolj adrenalinskih športov, kot so skakanje v vodo z velike višine, bungee skoki, rafting, kanjoning in podobno, boste ustvarili neverjetne in visoko ločljive posnetke.

Oddaljena uporaba

Podvodna kamera ima obilo funkcij, ki vas bodo presenetile in navdušile. Prek WIFI povezave jo povežite z vašim pametnim telefonom, pregledujte posnetke in upravljajte napravo. To pomeni, da jo lahko namestite na določeno lokacijo in pričnete s snemanjem, ko sami želite. Na ta način boste posneli tudi kakšno divjo žival, ki načeloma ne prenese človeške bližine. Visoka ločljivost 12 milijonov točk ali več, zagotavlja visokokvalitetne posnetke in bo navdušila vse uporabnike. Bolj zahtevni uporabniki imajo možnost nakupa tudi modelov z 16 ali več milijonov točk.

Atrakcija za ribiče

Ribiče zanima podvodni svet. Zanima jih, kako se ribe razvijajo, ali se prehranjujejo, koliko potomcev imajo ter katera druga bitja se nahajajo v njihovi vodi. Večina športnih in podvodnih kamer ima možnost snemanja na globini tudi do 30 m ali več, ne glede na to ali gre za sladko ali slano vodo. Ribiči podvodno kamero preprosto namestijo na želeno lokacijo in pričnejo s snemanjem. Nekateri modeli imajo možnost pričetka snemanja ob zaznanem gibanju. To pomeni, da naprava ne bo snemala, dokler se pred njo ne bo pojavila kakšna žival.