Nasveti

Značilnosti BARF hrane za pse

Če ste lastnik oziroma skrbnik vsaj enega pasjega kosmatinca in nenehno sledite trendom na trgu, ki so tako in drugače povezani s pasjim prehranjevanjem, potem verjetno veste, kakšna je BARF hrana za pse. Na sploh v zadnjem času postaja vse bolj prepoznaven in priljubljen nov način prehranjevanja hišnih ljubljenčkov s surovo hrano. Ta namreč predstavlja prvinsko hranjenje živali s surovim mesom, organi, s kostmi.

Surova hrana za pse je tudi BARF. Ko se boste dovolj temeljito seznanili z vsemi prednostmi surovega hranjenja, boste verjetno tudi vi želeli čim prej kupiti omenjeno pasjo hrano.

Največje prednosti surove hrane za pse

Surova hrana za pse ponuja nešteto prednosti. Izpostavili bomo najpomembnejše. Vsebuje na primer naravne sestavine, in to brez umetnih dodatkov. Velja za lahko prebavljivo hrano, navadno je zelo ješča, alergije pri psih so zaradi nje manj pogoste.

surova hrana za apse4 za boljše počutje psa
surova hrana za pse Hranjenje s surovo hrano za pse je z dobrim razlogom pridobilo veliko popularnost. Pristop morda ni popoln, vendar je preprost, poceni, brez stresa, v njem pes uživa in je VELIKO bolj zdrav!

BARF hrana za pse dokazano izboljšuje počutje živali, jim omogoča bistveno boljšo kondicijo. Dlaka in koža živali sta videti bolj zdravi pa tudi lepši. Zobje so čistejši, iztrebki pa bistveno bolj kompaktni.

Hranjenje psa s surovo hrano

Če vas zanima surova pasja hrana, ker jo želite ponuditi svojemu kosmatincu, potem je treba med drugim vedeti, kako žival hranimo s suho hrano.

Vemo, da so briketi za pse zaradi jasnega razloga najbolj priljubljena pa tudi najbolj razširjena pasja hrana. Hranjenje s surovo hrano za pse je bistveno bolj zamudno in seveda zahteva precej več načrtovanja. A slednje se na dolgi rok lahko izjemno izplača.

V tem videoposnetku vas bomo naučili, kako psa nahraniti s surovo hrano, vključno z vodnikom po korakih. Najboljšo hrano za svojega ljubljenčka vam lahko ponudi zgolj specializirana trgovina za male živali.

BARF surova pasja hrana je v nasprotju z briketi vrsta hrane, ki ne more kar tako čakati v posodici.