Dom in oprema

Ocena motorne žage DeWalt DCCS620P1

Kakorkoli gledate na to žago, je popolna kombinacija za lastnika, ki želi obrezati drevesa in po nevihti očistiti nered. Lovci bi se veselili takšne žage za čiščenje območij v gozdu! Gradbeni izvajalci, ki se ukvarjajo s paličnimi strukturami, lahko uživajo pri obrezovanju desk ali drugih grobih kosov. Ta žaga ima veliko skupino, ki bo uživala pri uporabi!

Razen pokrovčka, je občutek z žago DeWalt DCCS620P1 precej dober. Nekdo bi si želel, da bi vključili sprožilec s spremenljivo hitrostjo, vendar uporabljeni motor morda ne bi imel vrtilnega momenta za delovanje pri nižjih hitrostih.

Specifikacije

  • Širina utora 1.1 mm
  • Korak verige 0.325
  • Hitrost verige 7 m/s
  • Združljivo z DEWALT 20V MAX baterijami
  • Oregon meč in veriga 30 cm
  • Teža 4 kg

Za denar je naša najboljša izbira DEWALT DCCS620P1. Verižna žaga deluje na 20V baterijo, hitrost verige je nekaj nad 7m na sekundo in ima zelo udobno in kompaktno obliko, ki vam omogoča, da jo držite in upravljate z lahkoto, kar je dodatna prednost, saj DCCS620P1 tehta samo 4kg. Seveda pa je to zelo cenovno dostopna motorna žaga!

Kar zadeva zmogljivost, smo s to motorno žago imeli eno težavo, in to je razlog, zakaj je nismo izbrali kot najboljšo. Tako kot pri drugih modelih smo žagali veje dreves in ugotovili, da rezilo ni bilo zelo močno in da smo veje morali žagati dlje časa. To ni velik problem, toda če nameravate prerezati večje stvari, potem to morda ni pravi model za vas. Kljub temu pa je žaga delovala dobro, ko smo žagali navadne kose lesa.

DEWALT DCCS620P1 je zelo priročna verižna žaga zaradi solidne tehnologije vžiga, ki omogoča, da enostavno pritisnete sprožilec in žaga se takoj vklopi. To je tudi posledica dobro izdelane ročice ter velikosti in same prenosljivosti verižne žage, kar vam omogoča udobno nošenje in držanje. Kar seveda vodi do našega končnega kriterija…

Kot smo napisali zgoraj, je DCCS620P1 zelo udobna verižna žaga za uporabo. Ima udoben ročaj, držanje je enotavno, je majhna in kompaktna. DCCS620P1 lahko uporabljate zelo enostavno. In zato smo jo izbrali kot “najboljši nakup”.