Dom in oprema

Totovi izdelki odražajo njihovo filozofijo in standarde

Zakaj so TOTO stranišča boljša od drugih?

TOTO je vrhunsko podjetje, ker svoj poslovni model temelji na petih enostavnih načelih, ki jim bodo pomagala izpolniti njihovo filozofijo.Uporabljajo napredno tehnologijo za proizvodnjo izdelkov za vodovodne sisteme, ki pomagajo spodbujati bolj udoben način življenja ljudi po vsem svetu. Osredotočajo se na vključevanje v tekoče raziskave in razvoj, da bi svojim strankam zagotovili izdelke vrhunske kakovosti.Podjetje ustvarja delovno okolje, v katerem se spoštuje in spodbuja individualnost. To pomaga pri spodbujanju inovacij.

TOTO si prizadeva ne le izpolniti, ampak preseči pričakovanja kupcev za vse izdelke in storitve, ki jih ponuja. TOTO podpira okolje. Cenijo ohranjanje omejenih naravnih virov in si prizadevajo za zaščito in ohranjanje okolja na kakršenkoli način.

Katero je najboljše stranišče

Najboljše TOTO stranišče je odvisno od meril, ki jih uporabljate, da bi ugotovili, kaj je najbolje. Najlepši toaletni prostor z največ funkcijami je TOTO Washlet G500. Ima vse, kar straniščna školjka potrebuje, vendar ima tudi zelo visoko ceno. Za večino potrošnikov bo Toto MS604114CEFG-01 Ultramax II Toilet ponudil lepo kombinacijo funkcij in cene. Ni opremljen z ogrevanim sedežem ali daljinskim upravljalnikom, je pa dobra izbira za nizko porabo, visoko učinkovitost in okolju prijazna straniščna školjka, ki je dostopna za večino družinskih proračunov. Torej, če hočete najboljšo školjko, ki jih izdelajo, boste želeli Washlet G500 z vgrajeno školjko; če pa želite najboljšo vrednost za straniščno školjko, morate izbrati Ultramax II. Ne pozabite, da lahko vedno dodate pokrov kasneje.

Toto velja za eno izmed najbolj – če ne najbolj – uglednih podjetij, ko gre za nakup stranišča. Skupaj s proizvodnjo trajnih, kakovostnih komod, Totova strast do izkušenj omogoča, da je stranišče veliko več kot nuja za vsak dom ali podjetje.

S Toto-om je uporaba straniščne školjke skoraj enakovredna obisku toplic. Več modelov je opremljenih z:

  • Pralniki (higienski sistem podoben bidejem, ki od zgoraj potiska toplo vodo, da se po uporabi stranišča popolnoma očisti)
  • Grelniki sedeža
  • Tehnologija daljinskega upravljanja
  • Avtomatska tehnologija splakovanja in odpiranja / zapiranja pokrova

Leta 2015 je Washington Post pojasnil, kako je obsedenost Japonske s straniščnimi školjkami prinesla »nekaj najboljših školjk na svetu«, zato ni presenetljivo, da se je zgodba Tota začela na Japonskem pred skoraj stoletjem.