Dom in oprema

Parketarstvo Hotenjka: drugo ime za kvalitetne talne obloge

Parketarstvo Hotenjka je s svojimi tridesetletnimi izkušnjami na področju izdelave in montaže talnih oblog prava izbira za tiste, ki iščete kvalitetne ter cenovno ugodne talne obloge kot tudi njihovo ustrezno montažo ali vgradnjo. Parketi, laminati, vinilne obloge, dekorativni beton, lesene terase, epoksi … Podjetje poleg raznovrstnih talnih oblog in njihove montaže svojim strankam nudi tudi nakup različnega potrošnega materiala – lepila in lake za parket, izravnalne mase, zaključne letve in profile ter barve – kot tudi sredstva, namenjena čiščenju in vzdrževanju vaših tal.

Ne veste, katero talno podlogo izbrati za svojo dnevno sobo in katera bi bila najprimernejša za tla v vaši pisarni? Razmišljate o prenovi kuhinje, pa se ne znate odločiti med parketom, laminatom ali vinilnimi oblogami? Bi radi pred pomladjo osvežili izgled svoje terase, a ne veste kaj izbrati – les ali dekorativni beton? Poleg informativne strani podjetja, ki vam bo v pomoč pri izbiri za vas najprimernejše talne obloge, vam parketarstvo nudi osebno strokovno svetovanje v prostorih svojega salona na Brezovici pri Ljubljani.

Velika izbira talnih oblog po ugodnih cenah

Strankam parketarstvo nudi širok nabor talnih oblog različnih dimenzij ter površinskih obdelav kot tudi veliko izbiro pri izdelavi parketa uporabljenega lesa. Večina parketov, ki jih ponuja parketarstvo, je primerna za polaganje v stanovanjih ali hišah s talnim gretjem, poleg detajlov kot so pobrani robovi ali ne, pa lahko izbirate tudi med različnimi barvami lesenih talnih oblog.

parketarstvo Hotenjka

Ker je parket podjetja izdelan iz skrbno izbranega materiala ter izredno kvalitetno obdelan (lesene talne obloge so površinsko obdelane v protiprašni komori, sedemkrat lakirane ter večkrat oljene) ga je mogoče večkrat obnavljati. Ob katerem koli obisku svojega salona vam podjetje zagotavlja vsaj 100 različnih parketov na zalogi kot tudi vedno pripravljen ves za vgradnjo talnih oblog potreben material.

Preberite naslednji članek: Pomembnost izbire vrhunskega pomivalnega stroja za gostinstvo

Kakovosten pomivalni stroj pomaga varno pripravljati hrano ter omogoča hitrejše in učinkovitejše pranje. Pomivalni stroj je v veliko pomoč pri čiščenju umazane posode. Danes si gospodinjstva brez njega skoraj da ne znamo predstavljati.

Parketarstvo, na pomoč, poplava!

Vsako gospodinjstvo se vsaj enkrat v življenju sreča z nesrečo kot je počena cev. Kaj narediti, ko se parket dvigne in kakšne rešitve obstajajo? Za odstopanje parketa je največkrat kriv izliv vode ali neustrezna namestitev – če se je talna obloga denimo položila na prevlažen estrih oz. tlak. Vzrok za dvig obloge je lahko tudi neustrezno pripravljena podlaga ali neprimerna uporaba lepila in premazov.

Pri sanaciji tovrstnih nesreč vam lahko pomaga kvalitetno parketarstvo – včasih je dovolj točkovno vbrizgavanje tekočega lepila, pri močno odstopljenem parketu pa je največkrat potrebna lokalna menjava ali pa je treba podlago v celoti zamenjati. Parketarstvo Hotenjka vam nudi pomoč tudi v primeru tovrstnih nezgod.