Moda, kozmetika, darila

Unikatna majica po meri

Veliko ljudi izraža svojo individualnost z oblačili. Unikatne majice so idealna rešitev, če imate težave pri izbiri darila za sina, moža, partnerja ali prijatelja. Prek spleta lahko ustvarite unikatne majice po meri, ki bodo presenetile in navdušile vaše najbližje.

Rojstnodnevna majica za moškega

Na rojstnodnevno majico za moškega lahko natisnete smešne ali prikupne napise in slike. V kolikor gre za okrogel rojstni dan, natisnite število let, skupaj z imenom in smešnim napisom ali sliko. V kolikor gre za klasično praznovanje, na oblačilo natisnite sliko najljubšega kraja, ljubljenčka, glasbene skupine, televizijske serije ali filma. V kolikor množično praznujete z večjim številom gostov, za slavljenca izberite obleko z napisom, da je glavna zvezda večera, za ostale goste pa izberite drugo barvo oblačil ter nanjo napišite besedilo o slavljencu.

Napisi na majice
Na rojstnodnevno majico za žensko lahko natisnete smešne ali prikupne napise in slike.

Darilna majica za prijatelje

Presenetite prijatelje z izbiro oblačila s sliko in napisom, ki ju imajo prijatelji najraje. Izberite na primer citat, ki se ga spomnijo iz mladosti, smešne fotografije iz skupnega otroštva ali pa humorne citate iz najljubših televizijskih serij. Tako darilo lahko poklonite tudi tekom leta, ko ne praznujete posebnih dogodkov, temveč samo pokažete s tiskom na majico, kako imate prijatelje radi.

Potek tiska na oblačila

Na spletni strani najprej najdete model majice, ki vam odgovarja. Nekateri imajo radi unisex oblačila, nekateri pa imajo raje telirane modele, ki se lepo prilegajo telesu. Nadalje se odločite še za velikost in barvo. V kolikor niste prepričani o velikosti obleke, najdite na spletni strani mere po modelih oblačil ali pa kontaktirajte ponudnika, da vam pomaga pri lažji odločitvi.

Preberite tudi: Edinstvene kape za promocijo podjetja

Sami izberite sliko in besedilo tiska na majico

Pri ustvarjanju unikatnih oblačil je dobro, ker lahko povsem sami izberete sliko in besedilo tiska. Na spletni strani določite tudi, kakšno pisavo želite. Določite tip pisave, velikost, usmerjenost besedila in barvo črk. Določite tudi, ali želite, da je besedilo pisano v stolpcih ali v ravni liniji. Nadalje naložite še izbrano fotografijo in določite lego slike. Odločite se, ali naj bo tiskana slika na majici spredaj ali zadaj. Prav tako določite lokacijo slike, torej, ali bo zgoraj, spodaj ali na sredini ter ali bo kaj nagnjena ali samo naravnost usmerjena.

Pri tisku vam pomagajo tudi grafiki

V kolikor niste vešči oblikovanja, vam pri tisku na majice pomagajo tudi usposobljeni grafični oblikovalci, ki bodo oblikovali izgled oblačila ter vam po elektronski pošti poslali predogled pred tiskom.