Dom in oprema Tehnologija

PVC okna in brezplačna izmera

Roletarstvo Bayer vam ponuja PVC okna in vrata, izdelana iz pvc profilov nemškega proizvajalca po imenu Trocal. Gre za podjetje, ki je kot prvo na svetu že več kot 50 let nazaj razvilo PVC okenski profil. Trocal je PVC okenski profil v razvojnih oddelkih na podlagi bogatih izkušenj izpopolnilo v okenski sistem z odličnimi tehničnimi karakteristikami. Odlične karakteristike se kažejo tako na področju statične trdnosti kot tudi toplotne in zvočne izolativnosti, kar pa samo podjetje Trocal uvršča tudi v sam vrh proizvajalcev okenskih sistemov.

Podjetje Bayer vam torej ponuja izbiro med štirimi linijami PVC oken Bayer, ki pa se razlikujejo glede na možnost, ceno in namembnost. Kakšna PVC okna boste izbrali pa je povsem odvisno od vaših želja in zahtev vašega prostora. Na spletni strani Roletarstva Bayer si lahko ogledate razpredelnico s tehničnimi značilnostmi PVC oken. Seveda pa je zelo pomembno to, da odlična kakovost PVC oknom zagotavlja dolgo življenjsko dobo in omogoča tudi enostavno vzdrževanje.

Več informacij o PVC oknih in vratih si lahko preberete na spletni strani omenjenega podjetja. Če vas torej zanimajo PVC okna pa si lahko zagotovite tudi brezplačno izmero. Obrazec za naročilo brezplačne izmere se nahaja na spletu. Svetovalec podjetja Bayer se bo oglasil pri vas in vam svetoval glede oken in senčil, naredil izmero ter pripravil informativno ponudbo. Potrebna je le izpolnitev obrazca za brezplačno izmero na spletni strani in že v nekaj dneh vas bo kontaktiral svetovalec. Izmera in svetovanje sta brezplačna, torej res ni razloga, zakaj ne bi dovolili podjetju Bayer da poskrbi tudi za vaša okna in vrata.