Zdravje in hrana

Tudi vam išias dela povzroča hude bolečine v hrbtu?

Če imate tudi vi težave z bolečinami v spodnjem delu hrbta, obstaja možnost, da ravno išias povzroče tiste bolečine. Prav tako pa se išias razboli tudi naprej v eno ali drugo nogo (odvisno na kateri strani nas boli hrbet). Če svojo bolečino lahko tako identificirate, potem je žal zelo velika verjetnost, da gre za tako imenovan išias ali pa hernijo. Hernija je namreč najpogostejša oblika išiasa, ki nastane zardi zdrsa diska. Ta pa povzroči, da se med vretenca hrbtenice uklešči živec. Ta živec pa nosi ime išias, ki pa se zaradi nenehnega drgnjenja in stiskanja med vretenci poškoduje. Bolečina, ki jo čutimo pa nastane ravno zaradi teh poškodb. Poglejmo pa si, kaj lahko storimo, da bolečine odpravimo.

Veliko ljudi pravi, da jim išias onemogoča opravljati vsakdanja dela. Jih vam tudi?

Ne glede na to, kako hude bolečine povzroča išias, se prav gotovo vsi lahko strinjamo, da nikoli niso ravno prijetne. Konec koncev, katere bolečine pa so? No, na srečo pa so znanstveniki in zdravniki že razvili zdravilo, ki omogoča, da se prizadeti živec hitrejše obnavlja, zaradi česar pa bolečine tudi usahnejo.

išias

Moramo pa poudariti tudi to, da se išias lahko zdravi tudi drugače. Namreč, moč, ki jo ima človeški um presega vse limite, ki jih ljudje imamo. To se je pokazalo tudi že v številnih primerih, ko so si ljudje kar sami ozdravili bolečine. Jasno pa je, da vsako zdravilo, ki pomaga, da se živec hitrejše obnavlja, nikakor ne škodi in pomaga k hitrejšemu okrevanju. To pa je tisto, kar si vsak, ki ima probleme z išiasom tudi želi. Ker pa danes živimo v digitalni dobi je, do tega zdravila mogoče priti zelo hitro.

Hkrati pa lahko najdemo tudi veliko nasvetov in uporabnih virov, kjer zadovoljni uporabniki pišejo o svojih izkušnjah in zdravljenju bolečin v hrbtu. Če torej menite, da imate tudi vi išias, nikar ne odlašajte in se dobro pozanimajte, kakšne možnosti imate.

Naravni probiotiki so izjemno pomembni za dobro zdravje. Probiotiki so mikroorganizmi, ki ugodno vplivajo na zdravje osebe, ki jih uživa. Preberi več …