Računalništvo in internet

USB ključi

USB ključi so dan danes različnih oblik in velikosti in jih zato lahko nosimo vedno s sabo. USB ključe lahko uporabite kot obesek, jih daste v žep ali torbico, če so v obliki kreditne kartice, pa jih z lahkoto spravite v denarnico.

Zelo priljubljeni so predvsem v poslovnem svetu, kajti z njimi imamo povsod s sabo za nas pomembne podatke – prezentacije, slike, pomembne dokumente.

Velikokrat (na sestanku, v šoli, na obisku, družinskem srečanju) pridejo prav tudi prazni USB ključi. Zaradi tega so USB ključi zelo primerno in uporabno poslovno darilo.

Pred vami je široka izbira promocijskih USB ključev, vseh kapacitet in raznih oblik, pakiranih v darilno embalažo, vsak kos posebaj. Večino modelov USB ključev vam GRATIS potiskamo na eni poziciji, vaš logotip pa lahko vsebuje dve barvi. Seveda je lahko vaš logotip ali reklamno sporočilo tudi več barvno, v tem primeru je potrebno ostale barve doplačati.

Ponudbo za dotisk, lasersko graviranje ali večjo količino ključev, lahko zahtevate zelo enostavno na produktni strani artikla.