Računalništvo in internet

Dolgoročna uspešnost vaše spletne trgovine

Želite vzpostaviti spletno trgovino z visoko obiskanostjo in visokimi prodajnimi uspehi? Želite povečati vidnost vašega podjetja v iskalnikih? Uspešno in učinkovito spletno trgovino lahko izdelate in ohranite s pomočjo preučitve konkurence, vzpostavitve hitro delujočega, varnega in zanesljivega plačevanja izdelkov, vlaganja v optimizacijo vsebin in Google in Facebook oglaševanja.

Dovršena grafična podoba

Kvalitetna izdelava spletnih trgovin http://www.perunpro.si/index/izdelava-spletnih-strani poveča konkurenčnost vašega podjetja, poveča število vaših kupcev ter poskrbi za širitev dobrega glasu o vašem podjetju po socialnih omrežjih. Grafična podoba pri tem igra tudi veliko vlogo, saj imajo stranke raje spletne strani, kjer hitro in enostavno dostopajo do želenih vsebin. Pri tem morajo biti posamezni gumbi za podstrani jasno izpostavljeni in vidni. Izberite tri do pet različnih barv besedila, katere dopolnite s skrbno izbranimi fotografijami za predstavitev blagovne znamke. Vaša stran mora biti pregledna in urejena. Stranka mora z nekaj kliki priti do želenih informacij.

Sledite najnovejšim trendom

Vizualno podobo prilagodite najnovejšim trendom, a vendar ohranite preprost izgled. Pomembno je, da vaše stranke hitro dostopajo do želenih informacij in izdelkov. Slednjim dodajte fotografije, podrobne opise, navodila in tehnične lastnosti. Strankam omogočite tudi, da vas kontaktirajo v primeru nejasnosti. Dodajte tudi fotografije izdelka v uporabi ali celo videoposnetke, v katerih interaktivno pojasnite namen rabe artikla.

Izdelava spletnih trgovin, testiranje in objava

Po snovanju grafične podobe, izbiri fotografij in video vsebin ter določanju posameznih kategorij in podstrani, sledi dogovor z oblikovalcem spletnih strani. Oblikovalec bo preučil konkurenco, predstavil vlaganje v spletno oglaševanje, vzpostavil spletno trgovino, dodal vso unikatno vsebino, fotografije in video posnetke ter testiral odzivnost strani pred končno objavo. Po objavi trgovine na spletu vam bo oblikovalec nudil tudi možnost popolnega ali delnega vzdrževanja. Pri popolnem vzdrževanju vsebino in opise izdelkov pošljete izvajalcu za nadaljnjo objavo. Pri delnem vzdrževanju imate vi dostop do programa za oblikovanje spletnih strani in vsebine dodajate sami. Za konec pa ne pozabite tudi na to, kako pomembno je pravilno spletno oglaševanje, da bi dosegli kar največje število potencialnih kupcev in seveda pazite, da bo gostovanje spletnih strani dobro urejeno, da kupci ne bodo imeli težav z dostopom.