Moda, kozmetika, darila

Kakšne čevlje boste nosile to pomlad?

Espadrile so zagotovo najboljši čevlji za pomlad, pa tudi za poletje. So lahka in udobna obutev, ki se jo lahko nosi praktično za vse priložnosti, poleg tega pa so že nekaj sezon tudi pravi modni hit. Pred nekaj leti so doživele povratek na modno sceno, dandanes pa vedno bolj uspešno nadomeščajo priljubljene balerinke, ki so sicer odlična obutev, a jih espadrile prekašajo z udobnostjo. Oblikovalci kar tekmujejo, kateri bo izdelal bolj zanimiv model, zato je izbira vsekakor pestra. Če iščete idealno pomladno obutev, izberite espadrile po svojem okusu.

Espadrile lahko nosite tudi v službo

Čeprav so espadrile tip ženskih čevljev, ki se jih nosi v prostem času, pa se lahko kombinirajo tudi z bolj elegantnimi oblačili. Pri tem skorajda ni omejitev, treba je le izbrati primeren model. Za v službo običajno v poštev pridejo manj vpadljivi modeli, ki pa imajo lahko vseeno kakšen bolj unikaten slogovni poudarek, vzorček itd. Tako lahko z izbiro čevljev poudarite svoj osebni modni slog, hkrati pa ste še vedno oblečeni primerno za službo. Espadrile se namreč lahko kombinirajo tudi s kostimom ali krilom, nosijo pa jih lahko tudi moški. 

Lahna obutev za pomlad in poletje

Kakšno obutev obuti takrat, ko je zelo toplo ali celo vroče, vi pa morate biti zaradi službenih pravil v zaprtih čevljih? Eno od odločnih možnosti predstavljajo prav espadrile. Narejene so namreč iz tankega blaga, ki ni prevroče, poleg tega pa se nosijo na boso nogo oziroma brez nogavic, zaradi česar vam bo manj vroče kot v drugi obutvi. S kombinacijo s širšimi poletnimi hlačami ali hlačnim krilom predstavljajo modno in elegantno izbiro, ki je primerna za vse priložnosti, hkrati pa boste tako oblečeni in obuti poskrbeli za vse potrebno udobje tudi v vročih poletnih dneh.

Čevlji, ki nudijo prvovrstno udobje

Najpomembnejši razlog za to, da so espadrile tako zelo priljubljene, pa je ta, da so udobne. Če ste zaljubljeni v balerinke in superge prav zaradi njihovega udobja, potem preizkusite espadrile, saj so te še lažje in bolj lahkotne. Marsikdo pravi, da skoraj ne čuti, da jih ima na nogah, kar je vsekakor velik plus. Če torej iščete udobno in modno obutev za vse priložnosti, izberite espadrile!

Moška majica je glavni kos oblačila vsakega moškega, primerna pa je za nošenje v prostem času, v službi in tudi za bolj elegantne priložnosti.  Preberi več …

Softshell brezrokavniki so vodoodporni, odvajajo odvečno vlago in so dobrega videza in nudijo odlično toplotno izolacijo. Preberi več …

Delovni čevlji. Certificirana obutev vseh standardov za zaščito na delovnem mestu. Preberi več …